Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

1. Aksaray Kitap Günleri seçkin yazarlarla sona erdi

Aksaray’da herkes kitap okusun diye Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde ilk kez gerçekleştirilen ve kamuoyunda çok büyük yankı uyandıran “Aksaray 1. Kitap Günleri” sona erdi..

1. Aksaray Kitap Günleri seçkin yazarlarla sona erdi
Aksaray Anadolu AŞ
10 Mayıs 2017 00:24

Aksaray’da herkes kitap okusun diye Aksaray Belediyesi ev sahipliğinde ilk kez gerçekleştirilen ve kamuoyunda çok büyük yankı uyandıran “Aksaray 1. Kitap Günleri” sona erdi.

150 bin kitap ve 50’ye yakın yazarın Aksaraylı kitapseverlerle buluştuğu kitap günlerinin son günü Yazarlar, Yavuz Bahadıroğlu, H.Kübra Tungar, İlknur Bektaş ve Erdal Demirkıran okuyucularıyla bir araya gelerek söyleşi yapıp, kitaplarını imzaladılar.

Aksaray Belediyesinin gerçekleştirdiği Kitap Günlerinin son gününe katılan Seçkin yazarlar yaptıkları açıklamada şu görüşlere yer verdiler.

Yazar Yavuz Bahadıroğlu “Son zamanlarda kitap fuarlarının artması beni ziyadesiyle sevindiriyor. Hep söylüyorum kültürümüzü ayağa kaldırmamız lazım. Bunun yolu kitap okurunu arttırmaktan geçiyor. Yazar sayısını arttırmaktan geçiyor. Düşünen insan sayısını arttırmaktan geçiyor. Kitap fuarları pek çok kitap ve yazarı bünyesine çektiği için o konu da büyük katkıları oluyor. Emeği geçenlerden hassaten Aksaray belediyesinden, belediye başkanından, personelinden Allah razı olsun katılanlara teşekkür ediyorum. Allah sayılarını arttırsın.”

Yazar Hatice Kübra Tongar “Aksaray ilimizde şahane bir kitap fuarında okurlarımızla buluştuk. Güzel ev sahipliğiniz ve sıcak karşılaması için teşekkür ediyorum. İnsanların kitaba ilgileri gerçekten çok fazla. Böyle olduğunu görmek bir yazar beni çok mutlu etti. Mutlulukla ayrılacağım emeği geçen herkesten Allah razı olsun çok çok teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık.”

Yazar İlknur Bektaş “ Fuar, gerçekten beklediğimin çok üzerinde hem başarılı. Hem katılım çok güzel insanlar çok güzel karşılandık çok iyi ağırlandık Ben öncelikle belediye başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı’ ya çok çok teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar. Kitaplarla okurla kitapseverlerin bir arada olması kesinlikle çok eğlenceli Dilerim yenileri ve tekrarları düzenlenir.”

Yazar Erdal Demirkıran “İlk defa katıldığımız Aksaray Kitap Fuarı oldukça güzel ve verimli geçti. İnsanların kitaba olan ilgisi beni heyecanlandırdı. Bu fuarın gerçekleşmesinde emeği geçen başta belediye başkanımız olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah seneye tekrar görüşürüz”

Seçkin Yazarlar yaptıkları konuşmaların ardından hayranlarının kitaplarını imzalayarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.