Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

15 Temmuz’da önce ülkem ve milletim dedik!

15 Temmuz’da önce ülkem ve milletim dedik!
Aksaray Anadolu AŞ
5 Haziran 2018 01:46

MHP’ye olan ilgi ve teveccüh CUMHUR İFTARI programına katılımla kendisini göstermiştir diyen MHP Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli, MHP’ye 15 Temmuz ve sonrasında büyük ilgi alaka gösterilmiştir. Genel Başkanımız önce vatan diyerek, 15 Temmuz öncesi söylediği her şeyde nasıl haklı çıktıysa, 15 Temmuz’dan sonra da ülkemizin bekası ve istikbali için milli iradenin yanında ve mevcut hükümetle birlikte hareket etmiştir. MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bu tutumunu gören milletimiz MHP’nin bu vatan sevdasını unutmamış ve partimize sahip çıkmıştır. Bunu programlarımızda çok iyi görüyoruz. Halkımız da 24 Haziran’da sandığa giderken bunu gösterecektir. MHP nasıl vatan için fedakârlıkta bulunmuşsa, milletimizde bu defa MHP’nin yanında olacaktır” dediler.

MHP ADAYLARI ŞEHRİN ÖZ EVLATLARIDIR!

MHP adaylarının Aksaray’ın kendi öz evladı olduğunu da söyleyen MHP Milletvekili adayları, tüm adaylarımızda halkımızın içindedir. Aksaray’ın öz evlatlarıdır. Bu şehirde esnaflık yapan, bu şehrin sokaklarında çocuklukları geçmiş, bu şehrin sokaklarında büyümüş insanlardır. Bu şehre MHP’nin adayları sahip çıkar. MHP nasıl 15 Temmuz öncesi ve sonrası önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben demişse aynı söylem, Önce Aksaray’ım diyecek güce ve kuvvete sahiptir. Çünkü MHP adayları Aksaray’da büyümüş, Aksaray’da yaşlanacak ve bu şehirde ebedi yolculuğuna gideceklerdir. Halkımız bizim adaylarımızın Aksaray’ın öz evladı olduğunu görmektedirler. 24 Haziran’da sandığa giderken ona göre karar vereceklerdir. Seçim çalışmalarımız içerisinde bunu görüyoruz” dediler.

MHP CUMHUR İFTARINA BÜYÜK İLGİ

MHP Aksaray Milletvekili adayları Ramazan Kaşlı, Sefer Alkan, Aysun Hızlı Okur ve Fatih Önemli ile MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Merkez İlçe Başkanı Cavit Çıtak, Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan ve Ülkü Ocakları Başkanı Ali Akbulut ile il, ilçe, ülkü ocakları ve kadın kolları ile halkında katılımı ile Pazar günü Cumartesi pazarında 5 Bin kişiye iftar programı düzenlediler. Halkın çok büyük katılım sağladığı iftar programında ilgi ve katılım üst seviye de idi. MHP adayları ve teşkilatı mensupları halkın yoğun katılımından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, 5 Bin kişilik mahalle iftarı düzenledik. MHP’ye olan ilgi iftar programına katılımın yoğunluğu ile görülmüştür ki, MHP 24 Haziran’da Aksaray’da rekor oy alarak Milletvekillerini meclise göndereceklerdir” dediler.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.