Dolar 32,3407
Euro 35,1132
Altın 2.239,20
BİST 8.887,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

164 adet işyeri ve depo sahiplerini buldu

Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret İhtisas Merkezi’nde 164 adet işyeri ve depo noter huzurunda düzenlenen kura çekimi ile sahiplerini buldu..

164 adet işyeri ve depo sahiplerini buldu
Aksaray Anadolu AŞ
23 Mayıs 2016 11:51

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Meclisinin özverili ve gayretli çalışmaları sonucu Aksaray’a kazandırılan Tarım Ticaret İhtisas Merkezi şehrin yeni cazibe merkezi haline gelecek. Merkezde Başta Hububatçılar Olmak Üzere Gübreciler, Yemciler, Yağmurlama Borusu Ve Su Sistemleri Satan Esnaflar, Zirai İlaç Bayileri, Nalburiye Ve Hırdavatçılar, Eleme Tesisleri, Tohumcular, Değirmencilerden Oluşacak.

Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret İhtisas Merkezi toplantı salonunda noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Hasan Kurt, Mustafa Aydın, Raşit Oğuz Meclis Üyeleri İlhan Demir, Yakup Uğur, Hacı Öksün, Sefa Altınkaya, Ali Hakan Acar, Ali Osman Şanlı, Aksaray Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ramazan Etlik Ve Depo Sahipleri Katıldı.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Aksaray ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, 164 adet iş yeri ve depo’ nun sahiplerine hayırlı olmasını dileyerek şu ifadelere yer verdi.

“24.7.2013 tarihinde Aksaray Ticaret Borsasında, Aksaray Tarım Ticaret Merkezini kurmak için girişimde bulunduk. Aksaray Ticaret Borsası Meclisinin dik duruşu ve azimli kararı ile başlatmış olduğumuz bu proje Milli Emlak tan Aksaray Ticaret Borsasına geçtikten sonra ihaleye çıkarak süreç başlamıştır. ihale sürecinde de 15 ay (500 takvim günü) içerisinde verdiğimiz ihale sonucunda zamanından 30 gün önce müteahhidimiz bizlere bu tesisi kazandırdı. Tesisimizi bizlere zamanından da önce teslim ettiği için kendilerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizde bu tesisin gerçekleşmesinin mutluluğunu inşallah hep birlikte yaşıyoruz. Ortaya iyi bir eser çıktı. Konya yolundan veya başka vilayetlerden geçen insanlar bizleri arayarak tebrik etti ve böyle bir projeye kendilerinin de ihtiyacı olduğunu, bizden gelip projeyi kendilerinde de uygulamak üzere buranın projesini istediler. Aksaray’ımız her şey’in en iyisine layık, Aksaray Ticaret Borsasının kıymetli üyeleri hizmetin en iyisine layık diyerek bizde inşallah bölgede Konya dan sonra en önemli merkezi sizlere sunmanın mutluluğunu yaşayacağız. Tarım Ticaret İhtisas Merkezimizde 164 adet işyerimiz mevcut ve önümüzdeki hafta Sayın Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ile görüşmelerimiz sonucu Tarım Ticaret İhtisas Merkezimizin asfaltını atacağız. Sizlere işyeri ve depolarınızı on gün önceden teslim etmek istedik ki ofislerinizi kendi isteklerinize göre dizayn etmek isteyebilirsiniz. Depolarımız 830 ton arpa, 1050 ton buğday kapasitesine sahiptir. Bizimde Aksaray ve Bölge şartlarında ihtiyaçlarımızı karşılamaktadır. Noter huzurunda çekilişlerini yaptığımız depo ve işyerlerinin öncelikle size daha sonra ailenize ve Aksaray’ımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından noter huzurunda 164 adet işyeri ve depoların çekilişi gerçekleştirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.