Dolar 32,3371
Euro 35,1949
Altın 2.246,88
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

19 Mayıs’ın gurur ve coşkusunu milletçe yaşıyoruz

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay 19 Mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı..

19 Mayıs’ın gurur ve coşkusunu milletçe yaşıyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mayıs 2016 16:40

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay 19 Mayıs Atatürk’ü anma, gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ulu önder Atatürk’ün, İstiklal Mücadelesini başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 97. yıldönümünde milletçe büyük bir gurur yaşıyoruz diyen İl Başkanı Karatay, Büyük bir destanın başlangıcı olan 19 Mayıs 1919’da var olduğu günden beri esaret nedir bilmeyen milletimiz, bağımsızlığına ve milli egemenliğine kavuşarak tarihin ilerleyişini değiştirmiştir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlık yolunda milli mücadeleyi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüren milletimiz, birbirine kenetlenerek büyük bir diriliş gerçekleştirmiştir. 19 Mayıs Cumhuriyetimizin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğinin simgesidir.

Sizlerin Türk milletinin bir bireyi olmanın verdiği gururla, sorumluluklarınızı yerine getirmek, ülkeniz yönünden en iyisini yapmak için hiçbir özveriden kaçınmayacağınıza inancımız sonsuzdur. Bu anlamlı günde tek yürek olan gençlerimiz ile daha yürüyecek çok yolumuzun olduğunu belirterek, bütün vatandaşlarımızın ve gençlerimizin bayramını kutluyor, Kurtuluş savaşının tüm kahramanlarını şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.