Dolar 32,4929
Euro 34,9499
Altın 2.435,29
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

2. Gençlik Festivali coşkulu geçti

2. Gençlik Festivali coşkulu geçti
Aksaray Anadolu AŞ
5 Mayıs 2018 20:10

Aksaray Belediyesinin gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve bu yıl 2.cisi düzenlenen Gençlik Festivali, binlerce vatandaşın katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Kılıçaslan parkında düzenlenen Gençlik Festivalinin açılışına Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Belediye Meclis üyeleri, İl Müdürleri, daire müdürleri ve çok sayıda STK temsilcisi ile vatandalar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, festivalde konserler, yarışmalar, çömlek, hat sanatlarının icra edildiği atölyelerin yer aldığını söyledi.

Bu yıl 2.’sini düzenledikleri gençlik festivalinde birbirinden güzel etkinlikler olduğunu ifade eden Başkan Yazgı, “Gençlerimiz festival boyunca bu etkinlik ve faaliyetlerle eğlenceli ve dolu dolu günler geçirecek. Bu yıl çocuklarımız ve kadınlarımız için birçok etkinlik düzenledik. İnşallah bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Yazgı ve protokol üyeleri tarafından kurdelesi kesilerek hizmete sunulan Gençlik Festivalinde

Geleneksel sokak oyunları başta olmak üzere Paintball, 12 D sinema, Genç sahne ve mini konserler, okçuluk, Playstation, el sanatları ve teknolojiden müziğe kadar her yaşa uygun birçok etkinlik yer aldı.

Aksaray’ın sembolü ve tanıtım elçisi Malaklı köpekleri de her zaman ki gibi ilgi odağı oldu. Festivalin birinci günü akşam Azerbaycan halk dansları topluluğunun gösterisinin ardından sahne alan ünlü sanatçı Elif Kaya muhteşem bir konser verdi. Konser meydanını dolduran binlerce genç Güzel sanatçı Elif Kaya’nın söylediği hareketli şarkılarla doyasıya eğlendiler.

İkinci gün akşam ise Türk müziğinin genç sesi BURAY sahne alacak. BURAY’ın konserinde de binlerce hayranının katılımıyla coşkulu bir şekilde geçmesi bekleniyor. Son gün akşam ise KOLPA müzik grubu Aksaray’lı hayranlarıyla buluşacak. Daha önce olduğu gibi meydanları dolduran gençler, Festivalin son günü de Kılıçaslan parkına akın ederek KOLPA ekibinin seslendireceği şarkılarla doyasıya eğlenecekler. Gençlik Festivali, KOLPA konseri ile sona erecek..

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.