Dolar 32,3412
Euro 35,1262
Altın 2.241,33
BİST 8.895,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

2. Sanayi, Ticaret ve Turizm Fuarı törenle açıldı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının önderliğinde, Aksaray Valiliği ve Aksaray Belediyesinin destekleriyle ilimiz tarihinde 2. Defa düzenlenen Sanayi, Ticaret ve Turizm fuarı göz kamaştırdı..

2. Sanayi, Ticaret ve Turizm Fuarı törenle açıldı
Aksaray Anadolu AŞ
27 Mayıs 2016 13:28

2015 yılına oranla firma sayılarında artış fuarın zenginliği bir kat daha artırırken fuar ilimiz ve bölge illerden gelen vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Geçtiğimiz yıl içerisinde 5 Milyon TL’lik ticaret hacmi ile Aksaray fuarlarına damga vuran Sanayi, Ticaret ve Turizm Fuarı bu yıl ilk gününde 10 binin üzerinde katılımcıyı ağırladı.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “ AKSARAY’A YAKIŞANI YAPTIK”

Aksaray’ı fuarlar şehri yapma yolunda ilerlediklerini belirten ve Aksaray’a yakışanı yaptıklarını dile getiren ATSO Yönetim Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ 2015 yılı içerisinde tarihimizde ilk defa Sanayi, Ticaret ve Turizm fuarını düzenlerken ilimizi fuarlar şehri yapacağımızın sözünü vermiştik. Bugün görüyoruz ki verdiğimiz sözler yerini buluyor ve ilimiz fuarlar şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Bu alanda kabuğunu kıran ve sanayicinin firmasını tanıtma yönünde büyük imkânlara sahip olan Aksaray, ülkemizin birçok ilinden takdir ve hayranlıkla izlenmektedir.

İlk yılında 5 Milyon TL’lik ticaret hacmi sağlayan Sanayi Fuarı bu yıl firma sayılarındaki artış ve zenginlikle ilk gününden bu rakamların üzerine çıkacağının müjdesini verdi. Geçtiğimiz yıl 4 günlük fuar süresi boyunca ilimiz ve çevre illerden 40 Binin üzerinde vatandaşımız fuarı ziyaret ederken bu yıl ilk gününde 10 Binin üzerinde katılımcıyı ağırladı. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman söylediğimiz gibi Fuarlar en büyük pazarlardır ve bizler en büyük pazarları sanayicimizin ayağına getirmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz.

2016 yılı içerisinde Aksaray şuana kadar Tarım ve Hayvancılık Teknolojileri Fuarı, Sanayi Ticaret ve Turizm Fuarını tamamlamış Temmuz ayı içerisinde de OTO Show, İnşaat ve Mobilya Fuarına ev sahipliği yapacaktır. Bir yıl içerisinde 3 farklı alanda fuarı bugün İstanbul, İzmir, Ankara, Konya gibi büyükşehirlerimiz dışında illerimiz altından kalkmakta zorlanmaktadır. Bizler çok şükür Aksaray olarak 3 Fuarın altından kalkacak duruma geldik. Bu başarılar birlik ve beraberliğin göstergesidir” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.