Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 22°C

2018-2019 Eğitim öğretim yılı hazırlıkları masaya yatırıldı

2018-2019 Eğitim öğretim yılı hazırlıkları masaya yatırıldı
Aksaray Anadolu AŞ
1 Eylül 2018 14:12

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberindeki, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı makamında ziyaret edip, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Aksaray’daki eğitim düzeyini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret ettiklerini belirten Milletvekili Aydoğdu, “Eğitimde en önemli faktörlerden öğrencilerimizin eğitim ve öğretim faaliyetlerin değerlendirmek için milli eğitim müdürümüz ile bir araya geldik. Amacımız ilimizdeki eğitim düzeyini en üst düzeye çıkarmak, sıkıntı ve sorunları çözmektir. Alınan tedbirler, yapılan çalışmalar ve velilerin desteğiyle oldukça başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi ümit ediyorum. Hassasiyetimiz olan birkaç konu var bu konular üzerinde ciddi tedbirler aldık. Özellikle okul güvenliği, servisler ve bağımlılıkla mücadele de velilerimizin de desteğini alarak öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirip başarılarını arttırmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ise Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “2018-2019 Eğitim Öğretim yılı için tüm hazırlıklarımız tamam. Öğrenci ve velilerimizin başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.