Dolar 32,4583
Euro 34,6303
Altın 2.474,67
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
27°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 24°C

4 ayrı mahalle aynı iftar sofrasında buluştu

AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, Aksaray Belediyesinin ev sahipliğinde 4 Mahalleyi içine alan iftar sofrasında vatandaşlarla beraber iftar yaptı..

4 ayrı mahalle aynı iftar sofrasında buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
21 Haziran 2016 00:15

Aksaray Belediyesi geleneksel hale getirdiği mahalle iftarlarını bu ramazanda da sürdürüyor.  Hamit Acar İlk Okulu Bahçesinde Zafer Mahallesiyle birlikte, Bedir Muhtar, Bayram Baba ve Kalanlar Mahalle sakinleri aynı iftar sofrasında oruç açtı.

İftar öncesinde hazırlıkların yapıldığı okul bahçesine Milletvekili Mustafa Serdengeçti ile beraber gelen Başkanı Haluk Şahin Yazgı, halkı iftar sonrasında selamladılar ve herkesin Ramazan ayını kutladılar. Vatandaşlar ziyaret esnasında isteklerini Milletvekili ve Başkana ilettiler. İftar sofrası ziyaretine Başkan Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı da eşlik etti. Hasibe Hanımda iftar sofrasındaki hanımların hal hatırını sorup isteklerini dinledi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mahalle iftarında yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızla aynı sofrada bulunmaktan mutlu oluyoruz.  Burada sadece iftar yapmak değil sizleri dinlemek için de geldik. Burada 4 mahallemizin sakinleri var. Bizlere derdini anlatmak isteyen varsa veya önerileri olan varsa Beyaz Masamız müracaat etmeniz yeterli. Biz her konuya ehemmiyet veriyoruz. Biz çözüm için buradayız” diye konuştu.

Milletvekili Mustafa Serdengeçti ise  Ramazan ayının birlik, beraberlik ayı olduğunu söyleyerek iftar sofralarının bu birlikteliği anlamlı kıldığını belirtti. Milletvekili Serdengeçti, Tüm İslam Alemine ve Aksaraylılara hayırlı, huzurlu ve bereketli Ramazanlar diledi. Ramazan duasının ardından vatandaşlar, İftar alanına kurulan Beyaz Masa standına dileklerini iletti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.