Dolar 32,3396
Euro 35,1060
Altın 2.238,79
BİST 8.859,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

8 bin bekçi alımı yapılacak ‘İşte Aksaray’ın kontenjanı’

8 bin bekçi alımı yapılacak ‘İşte Aksaray’ın kontenjanı’
Aksaray Anadolu AŞ
6 Mart 2019 20:56

Bir süredir başvuru süreci hakkında resmi mercilerden açıklamalar gelen bekçi alımı için Polis Akademisi Başkanlığı başvuru şartları konusunda bazı detaylar yayımlayacak.

Bekçi olmak isteyen adaylar, bu detayları göz önünde bulundurarak müracaatlarını gerçekleştirecek. Peki, bekçi alımı hangi ilde kaç kişi olarak yapılacak? İşte, bekçi alımı başvuru şartları ve detaylı bilgiler..

BAŞVURULAR POLİS AKADEMİSİ (PA) İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN ALINACAK

Bekçi olmak isteyen adaylar, müracaatlarını Polis Akademisi internet sitesi (www.pa.edu.tr) aracılığıyla yayımlanacak ekran üzerinden gerçekleştirecek. E-Devlet şifresiyle erişilebilecek bu ekran üzerinden aranan şartlar ve iletişim bilgilerine dair bazı bilgiler girilecek.

Ön başvurularını gerçekleştirecek olan adaylar, daha sonraki süreçte ise şahsen başvuru, evrak teslimi, ön sağlık kontrolünden geçecekleri merkezleri yine kurumun resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilecek.

AKSARAY’A 30 KİŞİ ALINACAK

Bekçiler, o yörede yaşayanları bilecek, tanıyacak. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapacak olan bekçiler için Emniyet Genel Müdürlüğü 81 il için bekçi alım sayılarını paylaştı ve Aksaray’a 30 kişilik kadro açıldı..

YORUMLAR

  1. Ali dedi ki:

    Şahsen başvuru nezaman

  2. Ümit tan dedi ki:

    Devlete bağlı olmak istiyorum tek devlet tek millet yaşasın türkiye