Dolar 32,3367
Euro 35,1613
Altın 2.242,18
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

AA’nın “Darbe Girişimi” kitabı Aksaray’da dağıtıldı

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan “Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi” kitabı, Aksaray’da demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı..

AA’nın “Darbe Girişimi” kitabı Aksaray’da dağıtıldı
Aksaray Anadolu AŞ
3 Ağustos 2016 03:15

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı kurum çalışanlarınca gerçekleştirildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı AA muhabirine yaptığı açıklamada, AA’nın yaptığı kitapla çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Darbe kalkışmasının yapıldığı andan itibaren dakika dakika neler yaşandığını anlatılan kitabı çok beğendiğini ifade eden Yazgı, şunları kaydetti:

“Görseller çok mükemmel olmuş. Darbe teşebbüsüne karışmış vatan hainlerinin görüntüleriyle beraber, şehit olan kardeşlerimiz ve meydanlardan da görseller mevcut. Bu kitap ile AA, yapılan darbe girişimini unutturmamak ve taze tutmak açısından güzel bir adım atmıştır. Bu anlamda AA’ya ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu kitabı başucumuzda tutarak bize hainlik yapanları her seferinde hatırlamamız gerekiyor. Bu aynı hataya düşmememiz açısından önemli. AA’ya ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise 15 Temmuz’un Türkiye için bir milat olduğunu belirterek, “Darbe ile ilgili hiçbir anı unutmamamız gerekiyor. Çünkü vatana ihanet yapıldı. Bu kitap bunların unutulmaması adına çok güzel bir çalışma olmuş. Bu kitabı her fırsatta okuyacağım. Sadece kendim değil, çocuğumla ve eşimle de bunu paylaşacağım. An ve an ne yaşandıysa bu kitapta mevcut. Çalışmalarından dolayı AA’yı tebrik ediyorum.” dedi.
Vatandaşlardan Ahmet Yılmaz da kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Darbenin başından itibaren olan her şey görseller yardımıyla kitaba yansıtılmış. Rabbimiz ve milletimizin sayesinde bu darbeyi atlattık. Ama bu darbenin gelecek nesillere aktarılması açısından bu kitap önemli bir işlevi yerine getirecektir. Hazırlayan herkesten Allah razı olsun” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.