Dolar 32,5089
Euro 34,5693
Altın 2.491,93
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 28°C
Az Bulutlu
Aksaray
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 22°C
Cts 20°C

Abdurrahman Özkan, SMMMO Başkanlığına aday

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Abdurrahman Özkan, yaklaşan Aksaray Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) genel kurulu öncesi başkan adaylığını açıkladı..

Abdurrahman Özkan, SMMMO Başkanlığına aday
Aksaray Anadolu AŞ
19 Mayıs 2016 18:18

Konu ile ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan S. M. Mali Müşavir Abdurrahman Özkan, “ 28/29 Mayıs 2016 Tarihinde yapılacak 22.Olağan Genel Kurulunda Aksaray Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına meslektaşlarımın yoğun istekleri üzerine aday olma kararı aldım”.

“Az laf çok iş felsefesi ile Oda yönetimine talibiz ”

Aksaray Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına aday olup, Odamız seçimlerine yeni dönemde her meslektaşımıza eşit, tutarlı, etkin bir hizmet anlayışıyla, yepyeni bir heyecan ve değişim ruhu ile meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak. Az laf çok iş felsefesinde, görev ve sorumluluklarımızın bilinciyle hareket ederek Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası yönetimine talibiz.

Son yıllarda mesleğin prestij kaybı, haksız rekabet, tahsilat sorunu, ağır cezalar, artan angarya işler ve meslektaşlarımızın çok fazla yıpranması temel sorunlarımızdır. Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için, meslek teşkilatımızı harekete geçirmek ve ilgili kamu kuruluşları ile sıkı bir işbirliği yapmak zorundayız.

Göreve geldiğimizde, bütün meslektaşlarımızı kucaklayan bir anlayışla sorunların çözümü için hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz. Odamızın şanına yakışır birçok projelerle meslektaşlarımıza yeni ufuklar açacağımıza inanıyoruz. Geçmişe saygı, geleceğe hizmet düsturu ile geçmişte yapılan güzel uygulamaları devam ettirmek, gelecek adına da yeni ve güzel projelerimizle yola çıktık. Ülkemizin ve mesleğimizin gidişatına baktığımızda, birlik fikrine, sevgiye, hoşgörüye ne kadar muhtaç olduğumuz aşikârdır. Farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul ederek, bütün meslektaşlarımızı kucaklayan bir anlayışla görev yapmayı taahhüt ediyoruz. Yapacağımız hizmetlerle, mesleğimize ve meslektaşlarımıza yeni ufuklar açmak, Aksaray kamuoyunda gündemi takip etmek değil, gündemi oluşturmak, Odamız bünyesinde komisyonlar oluşturmak, eğitim seminerlerine kalite katmak, adaleti ve eşitliği prensip edinip, sorunun değil, çözümün bir parçası olan güçlü ve dinamik ekibimizle meslektaşlarımızdan görev bekliyoruz.

Bu 22. Olağan Seçimli Genel Kurulun da, seçime katılacak Adaylarımıza, meslektaşlarımıza ve Aksaray kamuoyuna hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.