Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Ak heyet’ten ilçelere ziyaret

Ak Heyet Sarıyahşi, Ağaçören, Belediye ve Ortaköy ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete Ak Parti 23-24.Dönem Millet Vekili Aksaray Koordinatörü Ahmet Erdal Feralan Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve Ak Parti Aksaray İl Teşkilatı katıldı..

Ak heyet’ten ilçelere ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mart 2016 19:30

Ak heyet ziyarette Ak Parti Teşkilatının talepleri sorunları ve Ak Parti Genel Merkezin İlçelerden beklentileri istişare edildi.

23-24. Dönem Milletvekili Aksaray koordinatörü Erdal Feralan Teşkilat olarak sorumlulukları olan ve sorumluluklarını yerine getiren bir Teşkilat olmak için devamlı çalışmak zorundayız. Bu gaye ile teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Milletimizin huzuru ve daha mutlu bir geleceği için hepimizin gerekli sorumlulukları üstlenmemiz gerekir. Bu halk her şeyin en güzelini hak ediyor bizlerinde halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmemiz için çalışmalıyız dedi.

İl Başkanı Abdulkadir Karatay ; ”Ak Parti Teşkilatı olarak her zaman çalışma gayreti içerisinde olmalıyız. Milletimizin refahı için Ak Parti olarak her zaman durmak yok yola devam demeliyiz. Bunun için sizlerinde bu gayreti hiç eksilmesin. İlçelerimiz köylerimiz kasabalarımız beldelerimiz Aksaray’ımızın her bölgesi bizim için önemli. Halkımızın ilgisine layık olmak için gayretimizin hiç eksilmemesi gerekir. Sizlerin bu gayreti hiç eksilmeden Ak Parti Teşkilatı olarak sorumluluklarımızı unutmadan çalışmaya devam etmeliyiz mesajı verdi.”

Ak Heyetin yaptığı ziyaretten memnuniyetleri ifade eden ilçe teşkilat başkanları, bizler her fırsatta yaptığımız çalışmalarımızı, vatandaşlarımızın sorunlarını iletiyoruz fakat birebir iletmek daha yerinde olduğunu belirttiler. Belediye başkanları ve İlçe teşkilatları Ak Parti teşkilatı olarak Sorumluluklarımızın Bilincindeyiz. Bizlerinde üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımıza gereken hizmeti verebilmek için emek esirgemeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam etmeliyiz. Gelişmek ve vatandaşlarımıza güzel bir gelecek için sizlerinde desteğine ihtiyacımız var hep birlikte çalışmalıyız, dediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.