Dolar 32,5246
Euro 34,8395
Altın 2.488,50
BİST 9.540,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Ak Parti adayı Dinçer: Gönül belediyeciliği yapacağız

Ak Parti adayı Dinçer: Gönül belediyeciliği yapacağız
Aksaray Anadolu AŞ
29 Aralık 2018 15:50

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Gönül belediyeciliği yapmak için yola çıktık. Yaptığımız her işle hemşehrilerimizin gönlüne dokunan, yaşadığımız şehri sanatıyla, kültürüyle, sporuyla, doğasıyla, tarihiyle ön plana çıkaran, sosyal belediyeciliği daha da yaygınlaştıran, adaletli ve hakkaniyetli gönül belediyeciliği hedefliyoruz.” dedi.

Seçim kampanyası çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Evren Dinçer, Aksaray Belediye Başkan adayı olarak çıktığı bu yolda şehrin emanetini hakkıyla teslim edeceklerini söyledi.

Görev nasip olursa hizmet çıtasını daha yükseklere taşımak için çalışacaklarını, önceliğin otopark ve trafik sorununu aşmaya, şehrin imarını ve görüntüsünü güzelleştirmeye, insan yetiştiren ve eğiten projelere ağırlık vermeye yönelik olacağını ifade eden Başkan adayı Dinçer; başarılarla dolu eğitim hayatında elde ettiği bilgi ve birikimi Aksaray’ı daha ileriye taşımak için kullanacağını aktardı.

Dinçer, “Aksaray’ımızı daha da ileriye taşımak, hizmet kervanına hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştıracak, zaman tasarrufu ve maddi kazanım sağlayacak uygulamaları hayata geçireceğiz. Belediyecilik yanında; engelli kardeşlerimizle, gençlerle ve kadınlarla ilgili çok önemli projelerimiz var. Aksaray olarak kültür ve turizm projelerimizle ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Ayrıca, gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmak için yeni projelerimiz var. Aksaray Belediyesi olarak şehrin tüm paydaşlarıyla ve hemşehrilerimizle el ele vererek istişareyi esas alan bir anlayışla yeni projelerimizle Aksaray’ın 2023 hedeflerine varmasının ötesinde 10 yılını, 20 yılını, 50 yılını planlayarak geleceğe birlikte taşıyacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.