Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Ak Parti adayı Dinçer’den geçmiş dönem il başkanlarına ziyaret

Ak Parti adayı Dinçer’den geçmiş dönem il başkanlarına ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
27 Aralık 2018 20:01

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, geçmiş dönemlerde AK Parti İl Başkanlığı yapan Abdulkadir Karatay, Latif Ağır, Şaban Bostan, ve Muhammed Fatih Yıldırıcı’yı ziyaret etti.

Belediye Başkan adayı Dinçer, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk yönetim kurulu üyeleri ile birlikte eski il başkanlarını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Altınsoy, “Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar, davamıza ve ilimize önemli hizmetleri bulunan il başkanlarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Dün olduğu gibi bugünde yarında davamızın ve partimizin yanında olarak desteklerini her zaman hissedeceğimiz eski il başkanlarımızın geçmişte edindikleri tecrübeler çalışmalarımızda bizlere ışık olacaktır. Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte birliğimizi daim kılmak için çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne yönelik yapılan sinsi planları bertaraf etmek için hükumetimizin planları doğrultusunda hareket ederek birlik içerisinde her şeyin üstesinden geleceğimize inancım tamdır.” dedi.

Ziyaretlerinde birliktelikle daha güçlü bir Aksaray mesajını yineleyen Başkan adayı Dinçer ise, “Sizlerin tecrübelerinize her zaman ihtiyacımız var, hep birlikte davamız için Aksaray için en iyisini yapmakla mükellef olduğumuz unutulmamalıdır. Bu kentin sorunları ortak birliktelikle hareket ederek çözüme kavuşacaktır. Şimdi birlik olma zamanıdır. Önümüzdeki seçimlerde yine sahalarda Aksaray için hep birlikte en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Abdulkadir Karatay, Latif Ağır, Şaban Bostan, ve Muhammed Fatih Yıldırıcı kendilerine düşecek görevlerde her zaman hazır olduklarını kaydederek, yapılan ziyaretten de duydukları memnuniyeti dile getirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.