Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Ak Parti adayı Dinçer’den Ziraat Odası’na ziyaret

Ak Parti adayı Dinçer’den Ziraat Odası’na ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ocak 2019 20:33

AK Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlara yönelik sürdürdüğü ziyaretlerine Aksaray Ziraat Odası’yla devam etti.

Belediye Başkan adayı Evren Dinçer beraberinde AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti. Aksaray’ın tarım alanına dair sorunlarını yüz yüze konuşarak masaya yatırdığı ziyarette karşılıklı bilgi alışverişi içinde Aksaray’a yapılması gereken yatırımlar konuşuldu.

Aksaray’ın tarım coğrafyası açısından çok önemli bir stratejiye sahip olduğunu vurgulayan Belediye Başkan adayı Dinçer, “Şehrin ekonomisindeki önemli aktörlerden bir tanesi ve üye sayısı bakımından bakıldığında da Ziraat Odalarıdır. Ziraat odalarının öncülüğünde düzenlenen tarım fuarları o şehrin tarımının tanıtılmasında olmazsa olmazlar arasındadır. Biz de bunu göz önünde bulundurarak fuar alanı için proje hazırlamayı düşünüyoruz. Aksaray’da üretilen ürünler fuarda tanıtılacak hem de dışarıdan gelen firmalar kente ekonomik anlamda katkı sağlayacak. Kısa vadeli değil Aksaray’da uzun vadeli çiftçilerimizin rekabet gücünü artıracak projelere imza atacağız” şeklinde konuştu.

Ziraat odası olarak üretici ile devlet arasında köprü görevi gördüklerini kaydeden Ziraat Odası Başkanı Koçak ise, “Oda olarak işin üretim yapan tarafındayız. Üretilen ürünlerin pirim anlamında devletle olan bağlantısının kurulması açısından bir köprü görevi görüyoruz. Çiftçilerden bağımsız değiliz, bizler de üretim yapıyoruz. Ziraat Odaları ve üyeleri tamamen çiftçilik yapan kişilerden oluşuyor. Aksaray’da fuar alanı konusunda sıkıntı çekiyoruz. Eğer sizler göreve gelirseniz beklentimiz bizlere fuar alanı kazandırmanız. Çıktığınız bu yolda sizlere başarılar dilerim. Ayrıca nazik ziyaretinizden dolayı da odam ve temsil ettiğimiz çiftçilerimiz adına teşekkür ederim.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.