Dolar 32,3371
Euro 35,1949
Altın 2.246,88
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

AK Parti Aksaray Milletvekili aday listesi tamam

AK Parti Aksaray Milletvekili aday listesi tamam
Aksaray Anadolu AŞ
20 Mayıs 2018 23:40

24 Haziran 2018 seçimleri için AK Parti 27. dönem milletvekili aday listeleri tamamlandı.

Aksaray Milletvekili olmak için başvuruda bulunan 74 aday adayı için Temayül, Mülakat, Araştırma, Soruşturma ve İncelemelerin ardından yapılan Değerlendirme sonucu AK Parti’de kurulan komisyon 27. Dönem milletvekili adaylarını belirledi.

24 Haziran seçimlerinde milletvekili olmak için 74 müracaatın yapıldığı Ak Parti Aksaray Milletvekili listesinin tamamlandığı ve zarfın kapatıldığı belirtildi.

Son sözü Erdoğan söyledi…

Ak Parti Genel Merkezi’nden sızan bilgilere göre Aksaray ile birlikte 81 ilinde Milletvekili Adaylarının belli olduğu, (21.05.2018) Pazartesi günü Saat: 17.00’ye kadar Yüksek Seçim Kuruluna verilecek listeye son şeklinin verilerek, Aksaray için belirlenen 4 milletvekili adayının zarfının mühürlenerek kapatıldığı ileri sürüldü.

Liste çalışmasını tamamlayarak son imza için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne götüren sorumlu ekibin namus/şeref sözü verdikleri için dışarıya bilgi sızdıramadıkları ve hazırlanan listenin sır gibi saklandığı belirtiliyor. Öte yandan bazı Büyük şehirlerde aday listelerinde bir kaç rötuş için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’dan dönüşü sonrası sahura kadar o listeleri de tamamlaması bekleniyor.

Edindiğimiz son bilgilere göre, 4 milletvekilinin çıkacağı Aksaray’da büyük sürprizin AK Parti Aksaray listesinde yaşanacağı bilgisine ulaşıldı.. (HaberAksaray.Com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.