Dolar 32,3355
Euro 35,2046
Altın 2.246,80
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

AK Parti Aksaray Teşkilatı halk ile kucaklaştı

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi..

AK Parti Aksaray Teşkilatı halk ile kucaklaştı
Aksaray Anadolu AŞ
10 Temmuz 2016 01:39

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma programında Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, tüm ilçeler ve beldelerde teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Parti binasında teşkilat mensupları ile bayramlaşan İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti, İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş, parti bayramlaşma programı akabinde Sultanhanı, Eskil, Eşmekaya, Sarıyahşi, Ağaçören, Ortaköy, Gülağaç ve Güzelyurt teşkilatları ve vatandaşlarla buluşarak bayramlaştılar.

Sultanhanı beldesindeki ziyaret ile başlayan bayramlaşma programında, birlik ve beraberliğe, terör belasına dikkat çeken Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Özellikle son birkaç yıldır ülkemizde yaşanan süreç ve son 1 yıldır terör belası vesilesiyle ülkemiz sıkıntılı günler geçiriyor. Ama Allah’ımıza hamdolsun ki 78 milyon olarak bu süreçten birlik ve beraberlik içerisinde çok güçlü ve her geçen gün daha da güçlenerek geçiyoruz. Teröre karşı bizim ortaya koyduğumuz duruş çok önemlidir. AK Parti iktidarı olarak 65. Hükümet olarak terörle mücadele konusunda sonuna kadar bu süreci tamamlama noktasında hiçbir taviz vermedik vermeyeceğiz. Sizlerin huzuru, mutluluğu ve refahı noktasında sizlerin düzeninin bozulma noktasında birilerinin maşası olmuş bu terörün kökünü kazımak için zerre taviz vermeyeceğiz” dedi.

İlçe bayramlaşma programlarında şehit ailelerini ziyaret eden AK Parti heyeti, 1998 yılında Şırnak’ta şehit düşen Yasin Öcal’ın Sarıyahşi ilçesindeki ailesini ve geçtiğimiz aylarda Şırnak’ın Cizre ilçesinde şehit düşen özel harekat polisi Ayhan Demirel’in ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.