Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Ak Parti Aksaray yönetimi kahvaltıda buluştu

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Geçtiğimiz hafta sonu Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldi..

Ak Parti Aksaray yönetimi kahvaltıda buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
10 Aralık 2017 21:27

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Geçtiğimiz hafta sonu Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kahvaltı programında bir araya geldi.

9 Aralık Cumartesi günü düzenlenen kahvaltı programına İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Son derece samimi ve güzel bir atmosferde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; “Öncelikle tüm yönetim kurulu üyelerimize hoş geldiniz diyorum. Aslında özlediğimiz, istediğimiz birliktelik budur. Kıymetli yönetim kurulu üyelerimiz, sizinle böyle güzel bir ortamda hep birlikte ve bir arada olduğumuz  için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz teşkilat olarak yeni bir yapılanma içerisine girdik. Tecrübeli ve deneyimli arkadaşlarımızın yanında aramıza yeni katılan yüzler var. Hepimiz hep birlikte dayanışma içinde, hedeflerimiz doğrultusunda Aksaray’a çok ciddi anlamda birçok hizmetler getireceğiz. İlimiz şu an, siyasi anlamda çok iyi konumda. Aksaray’a bir  çivi çakılırsa bu hepimizin başarısıdır. Önümüzdeki süreçte Aksaray’ımız için Ak Kadrolar olarak Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve Teşkilatımız ile birlikte birçok projemiz, ciddi anlamda çalışmalarımız var. Bu toplantı bir başlangıç. Bundan sonra da farklı projeler ve toplantılarda birlikte olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İl Başkanı Altınsoy’un düzenledikleri kahvaltı programına katılmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ise; “Öncelikle katılımlarından dolayı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada amacımız Sayın İl Başkanımızın öncülüğünde teşkilatlarımızı bir araya getirerek, aramızdaki iletişimleri ve bağları güçlendirmekti. Biz bu süreci bugün başlatmış bulunuyoruz, belli dönemlerde periyodlar halinde sürekli yapmak istiyoruz. Teşkilatılar bir bütündür. Ben şahsım adına teşkilatçılığı benimseyen biriyim. Teşkilatlarımız bir bütün olursa gücümüzün daha da artacağını düşünüyorum. Ben bu organizasyonun başlangıç olmasını temenni ediyor, katılımlarından dolayı İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerime tekrardan teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Kahvaltı sonrası dilek ve temennilere geçilerek yönetim kurulu üyeleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.