Dolar 32,3229
Euro 35,1696
Altın 2.240,70
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

AK Parti Gençliği: Korkmuyoruz, korkmayacağız

AK Parti Gençliği: Korkmuyoruz, korkmayacağız
Aksaray Anadolu AŞ
24 Mart 2016 17:48

Ak Parti Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş yazılı yayınladığı basın bildirisinde; Türkiye’de huzurun, sükunun ve kardeşlik ikliminin hakim olmasından rahatsız olan odaklarca Ankara’da ve İstanbul’da gerçekleştirilen ve onlarca insanımızın hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz, dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Aktaş, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanımız Melih Ecertaş önderliğinde, 81 ilin gençlik kolları başkanları, Ankara Kızılay’daki terör saldırısının meydana geldiği yerde saat 07.30’da toplandı. Topluluk adına konuşma yapan AK Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, “Terörizmin bir uluslararası ilişkiler aracı olarak birtakım devletlerce kullanılmasının bedelini ödüyoruz. Bugün tüm dünya başkentleri hedef alınarak insanlığın ortak değerleri ayaklar altına alınmaya; saplantılı ideolojilerle insanlık sindirilmeye çalışılıyor. Türkiye’den AK Parti davasının ana taşıyıcılarından biri AK Parti Gençlik Kolları olarak tüm dünyaya sesleniyoruz ki; terör, din, dil, ırk ayırmadan her yeri hedef haline getiriyor. Gelişmeyi ve insanlığın ortak iyiliğini hedef alan herkesi yok etmeye çalışıyor. Ya hep beraber DEAŞ’ı, PKK’sı, YPG’si, hepsiyle mücadele edeceğiz ya da benim teröristim, başkasının teröristi ayrımı yaparak tüm insanlığın yok oluşunu izleyeceğiz. Bugün bu kritik eşikte olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Bunun bir örneğini işte burada Ankara’da yaşadık, hafta sonu İstanbul’da yaşadık, dün Brüksel’de olanları izledik. Umuyoruz ki bu dehşet dalgası tüm dünyayı terörizmle mücadelede daha fazla sağduyuya ve daha fazla yardımlaşmaya yöneltir” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun terörle ilgili açıklamalarından alıntılar yapan Ecertaş, “Sayın Cumhurbaşkanımızın defalarca ifade ettiği üzere ‘terör kullanılmaya başlanırsa bir gün gelip onu kullananları bulacaktır.’ Hangi gerekçeyle, hangi ideolojik program yahut ütopya uğruna kim terörü meşru bir araç olarak kullanırsa en dehşetli bombalardan daha fazla insanların zihnini ve ruhunu kemiren bir silah üretmiştir. Sayın Başbakanımızın salı günü grup toplantısında terör ve korkutma kampanyaları karşısında binlerce yıllık devlet düşüncemizi veciz bir şekilde özetlediği gibi ‘korku psikolojileri karşısında milletimiz tarihin hiçbir döneminde korkmamıştır, bizler de bu kutlu davanın sahipleri olarak asla korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız” diye konuştu.

İnsanlığa yönelik bu saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyor, tedavileri devam eden yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Sabrımızla oynamanız nafiledir, bilinmelidir ki sabrımız kadar metanetimizde güçlüdür diyen gençlik kolları başkanı Muhammed Aktaş bizler Türkiye ve Türk milleti olarak tahrik dolu hainliklere asla prim vermeyiz, vermeyeceğiz, dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.