Dolar 32,5271
Euro 34,8673
Altın 2.484,76
BİST 9.534,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 24°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz’ün 14 Mart mesajı

Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz’ün 14 Mart mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Mart 2018 12:32

İnsanların kaliteli, mutlu bir yaşam sürmelerinin ana koşulu sağlıklı bireyler olmalarından geçmektedir. Bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler, eğitimin artmasına, üretimin güçlenmesine, ülkenin kalkınmasına dolayısıyla toplumsal refahın artmasına önemli katkı sunarlar. Sağlık sektörü, mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24, doğumdan ölene kadar hizmet veren bir sektördür. AK Parti 16 yıllık iktidarı boyunca sağlık alanında yaptığı devrim niteliğindeki reformları ile insan hayatını ne denli önemsediğini göstermektedir.

İlaç kuyruklarında bekleyenlerin, hastanelerde rehin alınan insanların haber olduğu bir Türkiye`den Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sağlık alanında devrim niteliğinde adımlar atılarak 16 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye sağlık alanında sadece bölgesinin değil dünyanın gıpta ile baktığı bir cazibe merkezine dönüştü.

Bizde liderimizin “sağlıklı bireyler ve sağlıklı nesiller” hedefine Aksaray’ımızda ulaşmak için sağlık alanındaki yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Sağlık alanında çağdaş medeniyet çıtasını aşarak yaşam kalitesini yükseltmekte, sağlıklı nesiller yetişmesi için gerekli ortam ve şartları oluşturmakta kararlıyız.

Aksaray’ımızın sağlık alanında en iyi hizmeti alması için Sağlık Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığı ile yürüttüğümüz çalışma ve istişareler sonucunda kalkınma planına aldırdığımız 400 yataklı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Temmuz ayında inşallah hemşerilerimizin hizmetine girecektir.

Aksaray`ın sağlık bürokratları ile yaptığımız görüşmeler sonrasında, 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanemize, 200 ilave ek yatak kazandırılmasının, hemşerilerimizin daha kaliteli ve modern sağlık hizmeti alacağı görüşünde hem fikir olduk.

İhale aşamasına getirdiğimiz 200 yataklı ek hastane ile birlikte Aksaray Araştırma ve Eğitim Hastanemiz; Tüp Bebek Ünitesi, Fizik Tedavi Salonları, Onkoloji Hizmet Birimi, KBRN Ünitesi, Nükleer Tıp Merkezi, Görüntüleme Merkezleri, Endoskopi Ünitesi, 4 Ameliyathane, 12 Yataklı Anne Oteli, gibi birçok hizmeti içinde barındıracaktır.

Biz bu hizmetlerin hepsini çok önemsiyoruz. Artık Aksaraylı hemşerilerimiz, sağlık hizmeti almak için başka şehirlere gitmeyeceği gibi bu sağlık alanında yaptığımız bu büyük yatırımlar Aksaray`ın istihdamına da büyük katkı sağlayacaktır.

Tüm bu yatırımların temelini oluşturan ve insan sağlığının korunması, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini en iyi şekilde alması için her koşulda görev yapan doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu çabaları minnet ve takdirle karşılıyoruz. Ülkemizin dört bir köşesinde, insan hayatını her türlü menfaatin üzerinde tutarak fedakarca hizmet veren hekimlerimizin ve bütün sağlık personelimizin Tıp Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.