Dolar 32,3347
Euro 35,1658
Altın 2.244,39
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Ak Parti Güzelyurt ilçe kongresi yapıldı

Ak Parti Güzelyurt 6. Olağan İlçe Kongresinde tek liste halinde seçime giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Murat Günalp ilçe başkanlığına seçildi..

Ak Parti Güzelyurt ilçe kongresi yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
13 Kasım 2017 16:05

Ak Parti Güzelyurt 6. Olağan İlçe Kongresinde tek liste halinde seçime giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Murat Günalp ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye Ak Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Güzelyurt İlçe Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Gülağaç İlçe Belediye Başkanı Faruk Teymen, Yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Delegelerin tamamının katılımı ile gerçekleşen kongrede verilen bir önerge ile Kongre Divan Başkanlığına Muammer Tüzün getirildi.

Saygı duruşunda durulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Ak Parti Güzelyurt İlçe Başkanı Ruhi Turgut; “ Bu kongreyi veda kongresi olarak değil, vefa kongresi olarak nitelendiriyorum. Yine birlik, beraberliğimiz ve diyalogumuz sürecektir. Görev süresince belediyemiz, teşkilatımız ve yönetim kurulu üyelerimizle el ele uyumlu bir çalışma yaparak Güzelyurt için güzel hizmetlere imza attık. Verdiğiniz emek ve hizmetler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Yeni kongrede görev alacak Başkan adayımız Murat Günalp başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Bu kutlu yolda 2014 yılından beri ilçemize hizmet için beraber çalıştık. İlçemizi bir yerlere getirme uğraşı içinde bazen ağladık, bazen güldük. Belediye Başkanımızın, encümen üyelerimizin, Kadın ve Gençlik Kollarının ve sizlerin özverili çalışmalarıyla görev yaptığımız süre zarfında gerçekleşen 5 seçimden de başarıyla çıktık. Allah sizlerden razı olsun. Yeni seçilecek arkadaşlarla her zaman diyalog içerisinde olacağımızın ve hizmet için elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Yeni seçilecek Murat Günalp kardeşimize ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” ifadelerine yer verdi.

Güzelyurt İlçe Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu’da, “2019 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız olarak döndüğü ilk gün ifade etmişti. Daha birinci cümlesi çok çalışacağız çok çalışmamız lazım demişti. Bizlerde şimdi teşkilatlarımızı yenileyerek ilk günkü sevdayla ilk günkü aşkla bu hizmet yolunda yürüyüşümüze devam ediyoruz ve yeni yönetimimizle birlikte hep beraber benimde kalan sürem boyunca teşkilatımın her daim yanında davamızın her daim yanında olacağı ve bayrağımızı bu yolda çıtayı en üst seviyeye çıkartmak için gece gündüz çalışacağımızı buradan ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti ise, “Şu anda Türkiye’de bir konjonktür yaşanıyor, dünya içerisinde Türkiye ile ilgili bazı meseleler gündeme geliyor. Bunların en önemlilerinden birisi Türkiye ile ilgili Avrupa’nın bir yaklaşımı var, Amerika’nın yani batının bir yaklaşımı var. Türkiye dünden bu güne daha kötü pozisyonda değil, Türkiye bugün çok iyi ileri bir noktada olduğundan dolayı şu anda ayağımıza çelme takılmak isteniyor. Şu anda dünyanın gözü Türkiye’nin üzerinde, sanmayın ki Almanya’nın çıkışı, Amerika’nın çıkışı bunlar çok basit düşüncelerle, çok basit değerlendirmelerle oluyor. Buradaki olan hadise şu, eğer siz Türkiye’yi söz sahibi olan lider ülke haline getirmişseniz bu sefer onların ortak pazarı değil de onların pazarlarına talipseniz o zaman sizinle ilgili bazı hesaplar yapılmaya başlanıyor. Şu andaki olay da bundan ibaret bununla ilgili olan bir hadise. Bize parayla vermedikleri silahları o terör örgütlerine bedavaya veriyorlar. Bunları eskiden yapıyorlardı eski siyasiler de bunlara eyvallah diyorlardı görmezden geliyorlardı. Ama şimdi öyle değil, Allah razı olsun Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin. Cumhurbaşkanımız sayesinde bütün bu olaylar artık ayan beyan açığa çıktı” diye konuştu.

BİZİM KONGRELERİMİZDE HİÇBİR ZAMAN KAYBEDEN OLMAZ. HER ZAMAN BİZİM DAVAMIZ KAZANMIŞTIR.

Son olarak Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy yapmış olduğu konuşmasında; “Sözlerime başlarken, önümüze çıkan tüm zorluklara rağmen azim, sağduyu ve kararlılıkla Ak Parti İlkelerinden ayrılmadan, Cumhurbaşkanımızın bize yüklediği sorumluluğun, duyduğu güvenin farkında olarak, kapı kapı dolaşıp gece gündüz çalışan değerli yol arkadaşlarım hepiniz kongremize hoş geldiniz. Rabbimden bu kongremizin ülkemiz, milletimiz, Aksaray’ımız, Güzelyurt ilçemiz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Değerli dava arkadaşlarım; İçinde bulunduğumuz dönemin hassasiyetleri, Ak Parti olarak bizim sorumluluklarımızı ağırlaştırıyor. Biz çok çalışacağız. Herkesin kendi iç çekişmeleriyle zaman geçirmeye hakkı olabilir, ama bizim yok. Herkesin ağzına geleni söylemeye, istediği gibi davranmaya hakkı olabilir, ama bizim yok. Herkesin milleti umursamadan bildiğini okumaya hakkı olabilir, ama bizim yok. Herkesin plansız, programsız, hesapsız, kitapsız işlere kalkışmaya hakkı olabilir, ama bizim yok. Biz ağzımızdan çıkan her sözü, attığımız her adımı, yaptığımız her işi ülkemizin ve milletimizin menfaatleri bakımından dikkatlice tartmak, değerlendirmek, ölçüp biçmek mecburiyetindeyiz. Bir bayrak yarışı olarak gördüğümüz bu hizmet yolunda kime, ne zaman, hangi mevkide görev verileceği belli olmaz. Bunun için tüm arkadaşlarımızdan partimizle sadece gönül bağlarını değil, fiziki bağlarını da güçlendirerek devam ettirmelerini istiyorum. Kardeşlerim, Ak Parti olarak biz, İl Başkanından sandık müşahidine kadar tüm kadrolarıyla sorumluluklarının farkında olarak, milletimize hizmete devam edeceğiz. Bir defa, nefsi olduğumuz sürece başaramayız, hesabi değil hasbi olacağız ki neticeye varalım. Hepimiz kardeşiz, hepimiz bu davanın insanıyız. Bakın bizim kongrelerimizde hiçbir zaman kaybeden olmaz. Her zaman bizim davamız kazanmıştır. 2019, 2023 hedeflerine ulaşabilmek için bizim çok daha fazla çalışmamız lazım. 2019 bizim için çok önemli. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, tüm dava arkadaşlarım, çalmadık kapı bırakmayacağız. Kapı-kapı dolaşacağız. Seçim kampanyası başlayınca gideriz. Hayır, biz seçim kampanyalarının olduğu dönemde çalışan bir parti olamayız, biz sürekli çalışan bir parti olacağız. Bu duygu ve düşünceyle kongremizin yeni ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olmasını diliyor, Sizleri Allaha emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerine yer verdi.

Kongrede yapılan konuşmaların ardından geçilen oylamada delegeler oy kullandı. Seçim sonucunda delegelerin tamamının oyunu alan Murat Günalp ilçe başkanlığına seçildi. Ak Parti Güzelyurt İlçe Başkanlığı görevine seçilen Murat Günalp teşekkür konuşması yaparak, bu güne kadar Ak Parti İlçe Başkanlığı ve yönetiminde görev alanlara teşekkürlerini iletti. Günalp, bundan sonra tek amaçlarının ilçeye daha iyi hizmetler olduğunu söyledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.