Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Ak Parti heyeti köy ziyaretlerine devam ediyor

Ak Parti heyeti köy ziyaretlerine devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
31 Temmuz 2018 02:53

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan AK Heyet köyleri ziyaret ediyor.

Seçimlerden hemen sonra ara vermeden ziyaretlerini sürdürdüklerini, Sarıyahşi İlçesine bağlı Boğazköy ve Bekdik Köyleri ile köy ziyaretlerine devam ettiklerini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti iktidarı ile birlikte artık köylerin ve ilçelerinde son derece modernleştiğini belirterek, tüm ilçe, belde ve köylerin artık yaşanabilir olduğuna dikkat çekti. Aksaray’da da bu çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Altınsoy, suyu olmayan, yolu olmayan neredeyse hiçbir köy bile kalmadığını belirterek, bazı bölgelerde de çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Aksaray’ın Türkiye’de gelişmiş olan illerle yarışır hale geldiğini belirten Milletvekili Aydoğdu ise, Aksaray’da bundan sonraki süreçte daha güzel hizmetlerin yapılacağını dile getirerek, İlimiz Merkez ve İlçelerimizde sağlıklı bir planlama yapılarak, her noktaya eşit hizmet yapılacağını kaydetti.

“Seçim süreci boyunca biz, sizlerin güvenine ve ülkemizin yarınlarına dair hayallerinizi gerçekleştirmeye söz verdik. Bugün dünden iyi olduğu gibi, yarınlarımız da bugünden daha iyi olacak. AK Parti teşkilatlarımız başta olmak üzere bölge insanımız yaşanan süreçleri çok iyi okuyor. Onların bu feraseti sayesinde, insanımız ve ülkemiz üzerine oynanan oyunlar asla başarıya ulaşamayacaktır” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.