Dolar 32,3355
Euro 35,2046
Altın 2.246,80
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

AK Parti heyeti Rektör Şahin’i ziyaret etti

AK Parti heyeti Rektör Şahin’i ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
14 Mart 2018 12:41

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, gerek Aksaray’ın, gerekse Üniversitenin büyüyüp gelişmesi adına gayret gösterdiklerini, şehrin tüm dinamikleri ile iyi ilişkiler geliştirmeye çalıştıklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve AK Parti Teşkilat Yöneticileri, Rektör Şahin’i makamında ziyaret etti. Konuklarına kısaca ASÜ’yü anlatan ve her yıl halkın da katılımına açık şekilde yüzlerce etkinlik düzenlediklerini belirten Prof. Şahin; hem akademik, hem kültürel ve sanatsal, hem de bilimsel manada Aksaray’a katkı sunmaya çalıştıklarını vurguladı. Sağlık yatırımları, Üniversite-Şehir-Sanayi işbirlikleri, laboratuvarlar ve devam eden yatırımlar hususlarına dikkat çeken ASÜ Rektörü, “Elde edilen başarılar herkesin emekleriyle ortaya çıkmaktadır. Tek başımıza bir şeyler yapamayacağımızın ve siyaset kurumunun öneminin farkındayız. Taleplerimizin ve şehrin beklentilerinin gerçeğe dönüşmesi siyaset kurumu ile olmaktadır. Amacımız, her bakımdan gelişmiş bir Üniversite oluşturmak” dedi. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy da, ASÜ’nün bugün 25 bin öğrencisinin olduğunu ve hızlı şekilde büyüdüğünü ifade ederek, “Henüz çok genç olmasına rağmen Üniversitemiz kendisiyle yaşıt Üniversiteler arasında üst basamaklarda yer alıyor. Bu, hepimizi gururlandıran bir tablodur. Emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yapılan kısa açıklamaların hemen ardından heyet, işbirliği içerisinde yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.