Dolar 32,3308
Euro 35,1814
Altın 2.247,37
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Ak Parti Heyeti sağlık alanlarını inceledi

AK Parti Aksaray Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti..

Ak Parti Heyeti sağlık alanlarını inceledi
Aksaray Anadolu AŞ
16 Mart 2016 13:27

İlk olarak Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durğut’u ziyaret eden milletvekili ve Ak Parti heyeti, daha sonra genel sekreter ile birlikte Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Cengizhan Kılıçaslan’ı ziyaret etti. Genel sekreter Himmet Durğut ve Başhekim Kılıçaslan’dan sağlın alanındaki çalışmalar hakkında bilgiler alan Milletvekili Serdengeçti ve İl Başkanı Karatay, Devlet Hastanesindeki sağlıkçıları ve hastaları ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan AK Parti heyeti, daha sonra hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ardından Şammas Vehbi Ekecik Kadın ve Çocuk Doğum Hastanesi’ni ziyaret eden AK Parti heyeti, burada da sağlık çalışanlarını ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yeni hastane inşaatını, İl Sağlık Müdürü Akın Südemen’i ve Halk Sağlığı İl Müdürü Oğuz Keleş’i de ziyaret eden AK Parti heyeti, sağlık çalışanları ile yakından ilgilendi. Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Aksaray’da sağlık çalışmalarını yerinde incelediklerini ve çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, önemli sağlık yatırımların yapıldığını aktardı. Birçok sağlık alanında yeni yatırımlar yapıldığına dikkat çeken Milletvekili Serdengeçti, “14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle doktor arkadaşlarımızı, sağlık çalışanlarımızı ziyaret edelim, onların sorunlarını isteklerini öğrenelim diye geldik. Bu sırada da hastanemize yeni yapılan bölümleri gezdik. Tabi daha önce planlamamıza rağmen Ankara’daki hain saldırıdan sonra sadece bir ziyaretle yetindik. Buraya kadar gelmişken de hastanemize yapılan yeni yatırımları yerinde görme imkanımız oldu. Aksaray adına çok güzel gelişmeler var. Eksik olan birçok alanı çok güzel bir şekilde tamamlamışlar. Yöneticilerimize de teşekkür ediyorum. Hizmetin çok önemli olduğu palyatif ünitelerini gezdik. Bu çok büyük bir ihtiyaçtı. Bu hükümetimizin aldığı en önemli kararlardan birisidir. Yaşlı hastaların, bakıma muhtaç hastaların evde bakılamayacağı belirlenmiş hastaların buraya getirip tek kişilik odalarda bakımları yapılıyor. Bu çok büyük ve önemli bir hizmet. Diğer bir önemli hizmet anjiyo ünitesiydi. Anjiyonun yapıldığını gördük. İnşallah yakında baypas ameliyatları da burada yapılacak. Ayrıca bugün yine çok büyük bir ihtiyaç olan çocuk yoğun bakım ünitesini geziyoruz. Çevre illerimizin hiç birinde çocuk yoğun bakımı yok. Bu Aksaray için büyük bir avantaj olacak. Yeni yapılan hastane inşaatımızı da gezeceğiz. Oradaki çalışmalara da bakacağız. Bilindiği gibi Mayıs 2017’de hastanemiz bitecek. İnşallah Aksaray’ın sağlık sorunları önemli ölçüde çözülecek. Bu çalışmalarımızda yöneticilerimizin, sağlık çalışanlarımızın emeği, gayreti ve öz verisi çok önemli. Bugün kendilerine yaptığımız ziyaretimizde de sağlık çalışanlarımıza hastalara güler yüzlü davranmanın önemini anlattık. Aynı zamanda bu davranışın hayırlara vesile olacağını anlattık” dedi.

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise AK Parti hükümeti ile Türkiye’nin sağlık alanının adeta çağ atladığını belirterek, bir zamanlar bu yapılan hizmetlere hayal olarak bakıldığını söyledi. Türkiye’de ve Aksaray’da sağlık çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Karatay, “Aksaray’ımızda inşaatı devam eden hastanemizin de tamamlanması ile birlikte bölgesel olarak sağlık hizmeti vereceğiz. Sağlık çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Hastanelerimizde hemen her gün yeni poliklinik, yeni birim ve tedavi merkezleri açılıyor. Sağlıkta A’dan Z’ye her şeyi takip edip son model teknolojik tıbbi cihazlar alınıyor” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.