Dolar 32,3351
Euro 35,1782
Altın 2.246,99
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Ak Parti heyeti Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerini ziyaret etti

Ak Parti heyeti Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerini ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
22 Mart 2018 21:30

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıyahşi ve Ağaçören ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ilçe ziyaretlerini Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerini ziyaret ile tamamladı.

İl Başkanı Altınsoy Sarıyahşi ve Ağaçören ziyaretinde önce teşkilat mensupları ile daha sonra İlçe Belediye Başkanları ile bir araya geldi. İlçe Belediye Başkanı ve İlçe Başkanlarının da katılımı ile ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Altınsoy ziyaretler esnasında yaptığı açıklamasında, “İlçe ziyaretlerimiz kapsamında bugün Sarıyahşi ve Ağaçören ilçelerimizi ziyaret edip, hemşerilerimiz ile bir araya geliyoruz, Sarıyahşi ve Ağaçören ilçemiz her dönemde AK Partiye desteğini göstermiştir. AK Partiyi hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Parti olarak tüm ilçelerimizle birlikte sımsıkı olduk ve böylelikle başarılar geldi. Çok zorlu bir süreç geçiyoruz. Allah’ın izni ile ülkemizin önüne engeller konulmak istenen bu süreci, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başarı ile atlatacağız. Bizler basamakları çıktıkça bir sorunu çözdük. Şimdi de 2019 basamağını çıkarak milletimizi daha ferah ve güçlü bir Türkiye’ye ulaştıracağız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları ise “İlçelerimizdeki tüm köyleri yeni yönetimlerimizle ziyaret ediyoruz. Köy ve Mahalle temsilcilerimizi revize ettik. Köy ve mahallelerimizde yeni yönetimlerimiz oluşturuldu” dediler. Ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Altınsoy’a Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç’a ve AK Heyet’e teşekkür ettiler.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki heyet, Ağaçören İlçe Kaymakamı’nı da ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti İl Başkanı Altınsoy, Sarıyahşi ve Ağaçören ilçesinde gencinden yaşlısına her eli sıkarken esnafları da ziyaret ederek sohbet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.