Dolar 32,6237
Euro 34,7525
Altın 2.502,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Ak Parti heyetinden emekli dinlenme evine ziyaret

Ak Parti heyetinden emekli dinlenme evine ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mayıs 2018 03:48

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve partililer, adayların açıklanmasından sonra seçim çalışmalarını hızlandırdılar. Emekli Dinlenme evini ziyaret eden AK Parti Heyeti, dua ve destek istedi.

21 Mayıs’ta Milletvekili Adaylarının açıklanması ile çalışmalarının hız kazandığını belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy “Milletvekili Adayımız Muhammed Aktaş ve yönetim kurulu üyelerimiz ile ziyaretlerimize başladık. Allah’ın izniyle bugünden itibaren her zaman olduğu gibi 4 Milletvekili adayımız ile sahada olacağız. Vatandaşlarımız ile bir araya gelip hasbihal ediyoruz. Partimizin hizmetlerini anlatıyor, dua ve destek istiyoruz.

Bugün ki durağımız Emekli Dinlenme Evi oldu. Burada AK Parti Hükümetlerinin emeklilerimiz için hayata geçirdiği sayısız hizmetin yanı sıra son olarak geçtiğimiz günlerde yine AK Parti’nin hayata geçirdiği yeni bir çalışma ile her yıl ramazan ve kurban bayramları öncesi birer ikramiye verilecektir” dedi.

AK Heyetin ziyaretleri esnaf gezisi ile devam etti. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.