Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy: Eski Türkiye yok artık!

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy: Eski Türkiye yok artık!
Aksaray Anadolu AŞ
28 Ağustos 2019 17:50

İçerideki ve dışarıdaki tüm hainlere rağmen Türkiye’nin artık kendi ayakları üzerinde durduğunu dile getiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Milletimiz yıllardır hasretini çektiği hizmet ve esere AK Parti döneminde kavuştu.” dedi.

18 senedir Türkiye’ye hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 17 yılı iktidar olmak üzere tam 18 senedir tüm Türkiye’ye hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti’nin tüm kademelerinde bu davaya gönül vermiş, hizmet etmiş katkı sağlamış, görev almış, partimize oy vermiş tüm kardeşlerime teşekkürler ederim. Bizler için milletin sevdasından, teveccühünden daha büyük bir mutluluk yoktur. Rabbim girdiğimiz 15 seçimin tamamında bu gururu yaşatmayı nasip etti. İlk günkü aşkla, sevdayla, heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile 18 senede ülkemiz, cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarıyla, reform hamleleriyle tanıştı. Birilerinin boş sözleriyle uğraşmak yerine, daima kendimizle yarışarak bugünlere geldik. Türkiye, ayağına vurulan prangalardan AK Parti döneminde kurtuldu” diye konuştu.

AK Parti’nin bugüne kadar Türkiye’yi ilgilendiren tüm konularda partizanca bir davranışın içerisinde olmadığını vurgulayan Altınsoy, “Milletimizin müşterek değerleri çerçevesinde, yine milletimizin çizdiği istikamet doğrultusunda gereken adımları atmaya devam edeceğiz. Önce millet, önce memleket diyen herkesle çalışmaya hazırız. Mesele vatansa, gerisi teferruattır. Bu şuurla hareket eden herkese kapımız açıktır.” ifadelerini kullandı.

Pençe Harekatı’nda terör örgütü PKK’ya büyük darbe vurulduğunu da aktaran Başkan Altınsoy, “Milletimiz AK Partiye görev vermeden önce savunma sanayinin yüzde 20’sini üretiyorduk, ama bugün yüzde 70’ini biz üretiyoruz. Artık insansız hava araçlarımız teröristlere kan kusturuyor. Onları inlerine kadar takip edeceğiz dedik ve şuanda onların inlerindeyiz. Pençe-1, Pençe-2, Pençe-3 harekatında biz kovalıyoruz onlar kaçıyor. Ülkemiz bu hainlerden temizlenen kadar durmak yok. Eski Türkiye yok artık. Her alanda millileşme yolunda ilerleyen ülkemiz artık kendi ayakları üzerinde duruyor. Bu vesileyle ülkemizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden Kahraman askerlerimize rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar, ailelerine sabır niyaz ediyorum.”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.