Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy, OSB’yi ziyaret etti

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy, OSB’yi ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ağustos 2018 15:39

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ile birlikte, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yatırımcılar ve iş adamları ile bir araya gelip, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretleri ile ilgili konuşan İl Başkanı Altınsoy, “Bugün Organize Sanayi Bölgemizde yatırımcı ve iş adamlarımız ile bir araya geldik. Akabinde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürümüz Ayhan Ermiş’i ziyaret edip, çalışmaları ile ilgili bilgiler aldık.

İlimizde 2018 yılı itibariyle istihdam konusunda herhangi bir sorun yok. İşverenlerimiz, üreticilerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği konusundaki hassasiyetini dikkate alarak, üretimde nitelikli işgücünü elinde bulundurup ilimiz ve ülkemize kaliteli bir hizmet sunuyor” dedi.

AK Parti iktidarının 2002’den bu yana fabrikalara, işletmelere ve KOBİ’lere büyük destekler verdiğini söyleyen Başkan Altınsoy, “Bu destekler sayesinde iş sahalarının açıldığını ve işsizlik rakamlarında düşüş sağlandı. Bizlerde bugün hem Aksaray hem de ülkemizin ekonomisine, üretim ve istihdamına katkılarından dolayı girişimcilerimize teşekkür ettik. Bu güne kadar üreticimizin, yatırımcımızın hep yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.