Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

AK Parti İl Başkanı Altınsoy’un Mevlid Kandili mesajı

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayarak, Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diledi.

AK Parti İl Başkanı Altınsoy’un Mevlid Kandili mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Kasım 2017 22:25

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayarak, Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diledi.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy mesajında, Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V)’in dünyaya gelişinin 1445’inci yıl dönümü vesileyle, bütün İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tıpkı peygamber efendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini, ve yolumuzun aydınlanmasını diliyorum.

Peygamberler zincirinin son halkası olan Peygamberimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli olayıdır. Kandil günleri kardeşlik bağlarımızı güçlendiren müstesna günlerdir. Bu günlerde uzak yakın akrabalar, dostlar aranmalı, kandilleri tebrik edilmelidir. Dargınlıklar, kırgınlıklar sona erdirilmeli, varsa etrafımızdaki ihtiyaç sahibi kimselere yardım edilmelidir.” ifadelerini kullandı.

PEYGAMBERİMİZ MUHAMMED-ÜL EMİN’Dİ

Altınsoy mesajının devamında şunları kaydetti: “Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Allah’ın insanlar arasından seçtiği doğruluk timsaliydi; güzel ahlakıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, mütevazılığıyla bütün insanlığa kucak açan örnek bir şahsiyetti. O, insanların en hayırlısı idi, herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin’di. Onun yaşayışı, onun hadis-i şerifleri, onun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır. Bu mübarek gece vesilesiyle Peygamber Efendimizi daha yakından tanımanın ve çocuklarımızı O’nun sevgisi ile yetiştirmenin gayreti içerisinde olmak temennisiyle, Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyor, Aksaray’lı hemşerilerimizin ve İslam aleminin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde, sevdikleriyle beraber nice kandiller geçirmelerini temenni ediyorum dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.