Dolar 32,3367
Euro 35,1626
Altın 2.244,08
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy’un yarıyıl tatili mesajı

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Yarıyıl tatili nedeniyle yazılı basın açıklamasında bulunarak, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.

Ak Parti İl Başkanı Altınsoy’un yarıyıl tatili mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ocak 2018 21:13

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Yarıyıl tatili nedeniyle yazılı basın açıklamasında bulunarak, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.

Başkan Altınsoy açıklamasında, “2017- 2018 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona eriyor. İlimizde 420 okulda 75 bin 336 öğrenci karne alıyor. Yorucu bir yarıyıl geçiren çocuklarımızın yarıyıl tatiline girme ve ara karne alma günü. Ben her şeyden önce hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımızın karne notu ne olursa olsun onlar bizim çocuklarımız ve geleceğimiz bunu hiç unutmayalım. Karne notları sadece çocukların değil aynı zamanda biz anne ve babalarında bir anlamda notudur. Buna göre değerlendirme yapmalıyız. Her çocuk farklıdır ve her çocuğa sevgi ve merhamet ile yaklaşır isek o çocuktan en iyi verimi alırız. Lütfen ebeveynler olarak hayatta yapamadığımız şeyleri çocuklarımız üzerinde uygulamaya çalışmayalım. Bizim yaşadığımız zaman ve şartlarımız ile bugünün şartları ve zamanı çok farklı. Bugün çocukları meşgul edecek ve onları derslerine ve hayata hazırlanmasına mani olacak çok şey var. Önemli olan kötü alışkanlık ve boş uğraşlardan çocuklarımızı uzak tutabilmek ve onları yaşlarının gereği, yapması gereken işlere konsantre etmektir. Bunu başarabilirsek inanıyorum ki bu çocuklarımız her şeyi başarabilir. Lütfen çocuklarımızı başkaları ile kıyaslayıp onlar gibi olması için uğraşmayalım, her çocuk kendisi olduğu için çok değerli ve kıymetli eğer öyle olmasaydı Cenab-ı Hak herkesi farklı yaratmazdı. önemli olan çocuğumuzu iyi tanıyıp onun kendi yetenek ve kabiliyetlerini ortaya çıkarmasına mani olamadan bizlerin yardımcı olması gerekir. Bunu başarabilirsek göreceğiz ki her çocuk çok zeki ve çok başarılı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.