Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Ak Parti İl Başkanı Karatay’ın 10 Kasım mesajı

“Türkiye Cumhuriyeti, Büyük Türkiye Yolunda Emin Adımlarla İlerlemektedir”

Ak Parti İl Başkanı Karatay’ın 10 Kasım mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Kasım 2016 19:26

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. ölüm yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Silah Arkadaşlarını ve Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Başkan Karatay, mesajında: “Mustafa Kemal Atatürk, liderlik yeteneğiyle kurtuluş mücadelemize yön vermiş, kazanılan destansı bağımsızlık mücadelemizin çizgisini belirlemiştir. Ülkemizin ve milletimizin çağdaş medeniyet seviyesine ulaşması için Cumhuriyetin temellerini atarak, hedefleriyle gelecek yüzyıllara ışık tutmuştur. Ülkemiz ve milletimiz, çıktığı bu yolda, azim ve kararlılıkla ilerlemektedir. Bu millet ödediği büyük bedellerin bilinciyle, millet egemenliğine her gün biraz daha sıkı sarılarak, geçmişte olduğu gibi bugün de dâhili ve harici tüm şer odaklarına karşın dik duruşunu sürdürmektedir.

Ülkesi ve milletiyle bütünleşen, ekonomik ve teknolojik açıdan kalkınan, insan hak ve özgürlükleri açısından her geçen gün daha da güçlenen Türkiye Cumhuriyeti, Büyük Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Ülkemizin bu yolculuğunda, büyük bir devlet adamı ve komutan olarak yol gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum” ifadeleri kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.