Dolar 32,6286
Euro 34,7879
Altın 2.511,81
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

AK Parti Kadın Kolları Başkanına hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kadın Kolları Başkanına hayırlı olsun ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
26 Aralık 2017 16:56

Ak Parti teşkilatında önceki dönemlerde İl Başkanlığı görevlerini yürüten Şaban Bostan ve M. Fatih Yıldırıcı ile önceki dönemlerde teşkilatlarda görev alan yönetim kurulu üyeleri İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Ferhan Polat’ı ziyaret edip, görevinde başarılar dilediler.

Parti binasında gerçekleşen ziyarette Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk’te hazır bulundu. Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de eksiksiz katılım sağladığı ziyarette konuşan Önceki Dönem İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, “Kadınların her alanda olduğu gibi siyasette de aktif görev almasının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, kadınlara güvenlerinin tam olduğunu söyledi.” Toplantıda başkan ve önceki dönem yönetim kurulu üyeleri teşkilat çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Önceki dönem İl Başkanları Şaban Bostan ve M. Fatih Yıldırıcı ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Başkanlar ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, “Bir döneme damgasını vuran, her zaman değer verdiğimiz kişilersiniz. Ziyaretinizle bize güç verdiniz” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.