Dolar 32,5879
Euro 34,8428
Altın 2.493,41
BİST 9.663,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Ak Parti Kadın Kolları’ndan şehitler anısına dua

Aksaray’da Ak Parti Kadın Kolları, 15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılmak istenen darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlar anısına hükümet meydanında düzenlenen etkinlikle dualar ederek, vatandaşlara lokum ve kolonya ikramında bulundular..

Ak Parti Kadın Kolları’ndan şehitler anısına dua
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ağustos 2016 14:02

Ak Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit düşen 240 şehit için hükümet meydanında bir dizi etkinlik düzenlediler. Programa İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri sağladı.

Katılımın yoğun olduğu programda açıklama yapan İl Başkanı Abdulkadir Karatay, burada 15 Temmuz’da şehit olan tüm vatandaşlarımızın ruhuna dua ettiklerini aktardı.

Karatay, “15 Temmuz’da yaşadığımız FETÖ terör örgütünün yapmış olduğu kalkışmadan dolayı 15 Temmuz’dan bu yana milletimizle birlikte memleketimize vatanımıza sahip çıkmak adına 27 gün burada demokrasi nöbetleri tuttuk. Tabi 15 Temmuz’da canlarını vererek bu memleketin selameti açısından, demokrasinin selameti açısından vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için vatandaşımız ve milletin evlatları canlarını verdiler. Gazilerimiz var, Allah onlara da şifa versin. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, kederli ailelerine sabırlar dilerim. Bizde bu nöbetler tamamlandıktan sonra Aksaray’da da il teşkilatı olarak çeşitli etkinlikler tertip ediyoruz. Şehitlerimizin ve bütün ölmüşlerimizin ruhuna böyle bir organizasyon gerçekleştiriyoruz bugün. İnşallah Allah kabul eder.” şeklinde konuştu.

Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş ise, “Biliyorsunuz ülkemiz, 15 Temmuzda bir darbe teşebbüsü ile karşı karşıya kaldı. Milletimiz dünya tarihinde ender görülen azim ve kararlılıkla bu darbe teşebbüsünü 12 saat gibi kısa bir süre içerisinde Cenab-ı Allah’ın izniyle bertaraf etti; akamete uğrattı. 15 Temmuz akşamından bu yana da meydanlarına sokaklarına, demokrasisine, iradesine, devletine, istikbaline sahip çıktı.

Bu zaman dilimi içerisinde 240 şehidimiz var, çok sayıda yaralılarımız ve gazilerimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı ve gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Onlara dua ediyoruz ve her zaman minnettar kalacağız. Ülkemize ve milletimize büyük geçmiş olsun diyoruz, bugünde onlar için Aksaray’da kadın kolları olarak bir etkinlik düzenledik ve şehitlerimizi dualarla anıyoruz.” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.