Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
BİST 8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Ak Parti köy muhtarları ile istişare toplantısı yaptı

Aksaray’da köy muhtarları ile toplantılarına sürdüren AK Parti İl Teşkilatı, Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi İlçelerine bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi..

Ak Parti köy muhtarları ile istişare toplantısı yaptı
Aksaray Anadolu AŞ
29 Ocak 2016 22:42

Muhtarlara istişare ve değerlendirme toplantılarına özen gösteren AK Parti İl Teşkilatı, görüşmelerde köylerin sorun ve sıkıntılarına çözüm üretiyor. Muhtarlarla birebir görüşen AK Parti Heyeti, sorun ve sıkıntıları dinleyerek muhtarların talep ve şikâyetleri doğrultusunda köylere hizmet götürüyor.

AK Parti İl Binasında İl Başkanı Abdulkadir Karatay Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya Ortaköy, Ağaçören ve Sarıyahşi İlçelerine bağlı köy muhtarları, İl Genel Meclis Üyeleri, Parti teşkilat ile Merkez İlçe Başkanları ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda muhtarlara yönelik bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, köyler ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. 2016 yılı yatırım bütçesi ve programlarını da anlatan Başkan Karatay, konuşmasının ardından tüm muhtarları tek tek dinleyerek talep ve sıkıntıları bir bir not etti. Muhtarlar tarafından yapılan talep ve sıkıntıların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Başkan Karatay, amaçlarının köyleri de modernleştirip yaşanabilir kılmak olduğunu dile getirdi.

Muhtarlar ise yapılan değerlendirme toplantısı için AK Parti Heyetine teşekkür ederek, “Parti yönetiminin yaptığı toplantılarla talep ve isteklerimizi dile getirme fırsatı buluyoruz. Devam eden toplantılarda ise yapılacak olan çalışmaların takibini yapıyoruz. Bu biz muhtarlar için gerçekten çok verimli olan bir toplantı. Sorunlarımız, sıkıntılarımız veya taleplerimiz artık havada kalmıyor. Her şeyi burada rahatça konuşup talep edebiliyoruz. Allah razı olsun yönetim elinden geleni zaten yapıyor. Bu toplantıların her daim devam etmesini istiyoruz” diyerek teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.