Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Ak Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı gerçekleştirilecek

Ak Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı gerçekleştirilecek
Aksaray Anadolu AŞ
23 Ağustos 2019 12:02

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme” başlığı altında bu yıl üçüncüsü düzenlenecek toplantının Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yapılacağını belirtti.

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy yaptığı açıklamada, 23-24-25 Ağustos tarihlerindeki toplantının 11 farklı şehirden, partinin İl başkanları, il ve ilçe belediye başkanları, yerel yönetimler başkanlarının yanı sıra bazı bakan yardımcıları, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirileceğini kaydetti.

Düzenlenecek bölge toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin de katılacağını belirten Başkan Altınsoy, toplantıda başarılı belediye başkanlarının bilgi ve tecrübelerini, yeni belediye başkanlarıyla paylaşacağını ifade etti.

Ayrıca toplantıda, şehirlerin sorunlarının dinleneceğini, belediyelerin ise taleplerinin alınacağını kaydeden Başkan Altınsoy, “Bu toplantılarda bakan yardımcıları ve bürokratlarla belediye başkanlarının kaynaşması hedefleniyor. Belediye Başkanımız Evren Dinçer, ilçe ve belde belediye başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimiz ile toplantıda bulunacağız. İlimizin ihtiyaçlarını ilgili mevkilere iletme fırsatını en iyi şekilde değerlendireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Toplantının başta ülkemiz olmak üzere ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.