Dolar 32,5417
Euro 35,0071
Altın 2.428,75
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 23°C

AK Parti’de temayül yoklaması 5 Mayıs’ta

AK Parti’de temayül yoklaması 5 Mayıs’ta
Aksaray Anadolu AŞ
2 Mayıs 2018 15:59

AK Parti’de adaylık değerlendirmesine alınacaklarla ilgili ön incelemeye katkı sağlaması amacıyla teşkilat mensuplarının temayülünü almak için 5 Mayıs’ta 81 İlde temayül yoklaması yapılacak.

AK Parti Başkan Altınsoy açıklamasında, 26 Nisan tarihinde başlayan Aday Adaylığı müracaat süresini 2 Mayıs Çarşamba itibariyle tamamlamış bulunmaktayız. 27. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylarımız sahada çalışmalarını sürdürüyor. Aday Adaylarımızın partimize göstermiş oldukları teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Temayül yoklamasında, Üyeliği devam eden Genel Merkez Parti Kurucular Kurulu Üyeleri, İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Demokrasi Hakem Kurulu Üyeleri, İl Disiplin Kurulu Üyeleri, Parti üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan eski İl Başkanları, İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Parti İl, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl, İlçe ve Belde Belediye Meclisi Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belde Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, Köy ve Mahalle Başkanları, Parti Üyesi, 22, 23, 24, 25 ve 26. Dönem aday adayı olmayan milletvekillerinin teşkilat temayül yoklamasında oy kullanacağını söyledi.

Başkan Altınsoy, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Aday Adaylarına, 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 10:00 – 16:00 arasında, Atatürk Kapalı Spor Salonunda temayül yoklaması yapacaklarını bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.