Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

AK Parti’den ATSO’ya ziyaret

AK Parti’den ATSO’ya ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
22 Temmuz 2018 21:12

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Vali Aykut Pekmez, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Aksaray’ın ekonomisi ile ilgili konularda istişarelerde bulunmak üzere Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Vali Aykut Pekmez ve AK Parti Heyetini, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren çalışmalara yoğun bir tempo ile devam ettiklerini belirten Milletvekili Aydoğdu, fırsat buldukça iade-i ziyaretler yapmak istediklerini ve bu bağlamda sivil toplum kuruluşu olarak Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ettiklerini ifade etti. Şehrin ekonomisiyle yakından ilgilenen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile sürekli diyalog içerisinde olacaklarını, istişare yapacaklarını belirten Aydoğdu “Ortak akıl ile hareket ediyoruz. Aksaray’ın gelişmesi, kalkınması ve ekonomisi için hep birlikte istişare etmeye, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ise, “Bugün burada Valimiz Aykut Pekmez ve AK Parti Heyetini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu’nun da ifade ettiği gibi Aksaray’ın gelişmesi, kalkınması ve ekonomisi için hep birlikte istişare etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. İş adamlarımızın, üyelerimizin sorun ve sıkıntılarını birlikte çözeceğiz. Kendilerine de yeni görevinde bir kez daha başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.