Dolar 32,5921
Euro 34,8652
Altın 2.502,81
BİST 9.684,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Ak Parti’den Bayır-Bucak’a yardım kampanyası

AK Parti Aksaray il ve ilçe teşkilatları, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatı ile Suriye’de yaşayan Bayır Bucak Türkmenlerine yönelik 10 günlük yardım kampanyası başlattı..

Ak Parti’den Bayır-Bucak’a yardım kampanyası
Aksaray Anadolu AŞ
12 Ocak 2016 21:10

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Hatay’ın güneyindeki Bayır-Bucak Türkmenlerinin son dönemde bir katliam eşiğinde hayatlarını devam ettiklerini belirterek, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun talimatı ile yardım kampanyamızı başlattık. Allah izin verirse kampanya kapsamında ciddi yardımlar toplayacağız. Aksaray’ımız, Aksaray’ımızın halkı zaten bu tür yardımlara her zaman duyarlı olmuştur. Biz inanıyoruz ki Aksaray halkımız yine her zamanki gibi ellerinden gelen desteği sonuna kadar verecektir. Bizlerde parti teşkilatı ve üyeleri olarak var gücümüzle yardım kampanyası için çalışacağız” dedi.

Yardım kampanyası kapsamında özellikle kuru bakliyat, bebek maması ve bebek bezine dikkat çekildiğini belirten İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Konserve, kuru gıda, Çocuk bezi ve hijyenik malzemeleri, Tıbbi malzemeler, giysi, ayakkabı, Tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması ve battaniye gibi şeyler önceliklidir. Oradaki kardeşlerimizin en çok ihtiyaçları olduğu şeyler bunlar. Yardım kampanyamız 11 Ocak 2016 tarihi itibari ile başlamıştır. Kampanya kapsamında Suriye’de yaşayan Bayır-Bucak Türkmenlerine bir nebzede olsa yardım etmek istiyoruz. Allah izin verirse onlara Aksaray’dan son derece verimli bir yardım göndereceğiz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.