Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 29°C

AK Parti’den Eskil İlçesi’ne teşekkür ziyareti

1 Kasım’da gerçekleştirilen 26. dönem milletvekili seçiminde yüzde 71.5 rekor bir oy alarak Türkiye’de en çok oy alan ilk 5 il arasına giren Ak Parti Aksaray, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor..

AK Parti’den Eskil İlçesi’ne teşekkür ziyareti
Aksaray Anadolu AŞ
14 Aralık 2015 16:04

devam ediyor. Seçimde Aksaray genelinde yüzde 78’lik oy oranı ile en yüksek oyu alan Eskil’i ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Eskillilere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Eskil’de bir düğün salonunda vatandaşlarla bir araya gelen AK Heyet, Türkiye’nin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri arasında yaşananları anlattı.

ESKİL’E HİZMET GETİREREK TEŞEKKÜR EDECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Eskil’e seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, “Biz ne zaman buraya gelsek hep coşkuyla karşılandık, coşkuyla da uğurlandık. Onun için Eskil’e gelirken baba ocağına gelirmiş gibi sıcak bir şekilde geliyoruz ve sizlerin bize vermiş olduğu destekle de buradan giderken seçim öncesi seçimi almış gibi, seçim sonrasında da hizmet yapmış gibi gidiyoruz. Biz bugüne kadar gerçekten Eskil’den müthiş bir destek gördük. Ama en büyük desteği 1 Kasım seçimlerinde gördük. Yüzde 78 gibi çok büyük bir oy oranı ile Eskil İlçemiz Aksaray’da birinci oldu. Ben burada başta teşkilat başkanımız olmak üzere belediye başkanımıza, ilçe teşkilatımıza ve asıl olan Eskilli olan vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle de inşallah biz, bize verdiğiniz bu güçlü desteği en iyi hizmeti Eskil’e getirerek teşekkür edeceğiz” dedi.

HEPİNİZİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, gençliğinde memleketine hizmet etme sevdasının gerçekleştiğini belirterek, “Herkesin memleketine hizmet etmek gibi bir hayali vardır. Şimdi Allah bize bu yaşta böyle bir görev nasip etti. Bunda da hepinizin emeği var. Hepinize teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun. Şimdi bundan sonra bize düşen, bizim o yıllarca hayal ettiğimiz hizmetleri yapabilmek. Hizmetlerde ben şöyle düşünüyorum her zaman. İnsanlar daire dairedir. Önce kendi kişisel sorunları, istekleri vardır. Sonra bir başka dairede ailesi vardır. Mahallesi, ilçesi ili vardır ve sonra İslam coğrafyası vardır. İnsan olarak bütün bu dairelerle iç eceyiz. Tabi ilk dairede en çok sorunlarımız vardır. Onu isteriz ama en büyük dairede de bütün insanlığın iyi olmasını isteriz. Benim siyasetteki hizmet anlayışımda bu daireler şeklindedir. Hepinizin şahsi istekleri, sorunları olabilir, her zaman başımızın üstünde yeriniz vardır. Kapımız her zaman herkese açık olacak ve herkese yardımcı olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZ, ‘BEN İSTİKBALE YÜRÜMEK İSTİYORUM’ DEDİ

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise 7 Haziran seçiminde Türk Milleti’nin bir ikazda bulunduğunu ifade ederek, “Eskil İlçemiz 1 Kasım’da bize ciddi destek vererek rekor bir oyla bir numara oldu. 1 Kasım seçiminde milletimiz bir şekilde nefis müdafaası yaptı. Milletlerin izzeti nefislerinin nasıl korunduğunu gösterir bir çıkış yaptı. 1 Kasım’da ülkemizin, milletimizin, memleketimizin istikbali için ufak tefek tartışmaların pek bir önemi olmadığını, milletin mukadderatının her şeyin üzerinde olduğunu gösterdi. 13 yıl iktidarda olmuş bir partiye tekrar yüzde 50 destek vererek, ‘Ben istikbale yürümek istiyorum, ben kısır çekişme istemiyorum, ben ufak tartışma istemiyorum, çoluğumun, çocuğumun büyük geleceğini korumak istiyorum’ diye bir yol açtı. 1 Kasım’ın anlamı buydu. 1 Kasım sadece seçim değil, milletin bizlere, ülkeyi yönetenlere, ülke yönetimine talip olanlara yaptığı bir ikazdı aslında. Neyi ikaz etti? ‘İşinize gücünüze bakın. Memleketi yarına taşıyın. Ülkemizin çevresi ateş çemberinde. Milletimizin mukadderatıyla oynatmayın. Anadolu’nun Müslümanlığı, Türklüğü, Avrupalının zihninde bin yıldır geçici. Bin yıldır bu toprakların yeniden Hristiyanlaşacağı rüyasıyla yaşıyorlar. Milletimiz bu ikazı yaptı” diye konuştu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz de 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri arasında yaşanan olaylardan bahsederek, “Bugün burada sizinle beraber olmamızın en önemli sebeplerinden bir tanesi, Türkiye yakın tarihte 50 yıl geriye doğdu gittiğimizde hiç olmamış bir olayı yaşadı. 7 Haziran seçimleri ve arkasından kısa bir süre içinde bir seçim kararı alındı. Hükümet kurulamadı. 3 genel seçimin arkasından, istikrarın arkasından Türkiye’nin 13 yıldır kazanımları, değişimleri, dönüşümlerinin arkasından Türkiye belirsiz bir sürece doğru girdi. 258 milletvekili ve hükümet kurulamadı. Biz burada Eskil’in birçok erini neredeyse karış karış gezdik. O süreçte şunu söyledik. Dedik ki, ‘Bu seçimler çok önemli’. Türkiye gibi bir ülkede, demokrasisini kavileştirmek zorunda kalan, sağlam zeminlerine oturtmak zorunda kalan bir ülke için. Geçmişte darbeleri, muhtıraları görmüş, demokrasi bir şekilde kesintiye uğramış bir ülke olarak aslıda verdiğimiz 7 Haziran seçiminde istiklal mücadelesiydi. Ve kendi istikbalimize sahip çıkmaydı. 13 yıllık hizmetle beraber zannetti ki bunlar AK parti ile beraber önümüzdeki dönemde devam eder. Ama 7 Haziren seçim sonuçları gösterdi ki, alınan sonuçlarla beraber bir hükümet kurulamadı. Ama ona rağmen biz 2002’de de iktidara geldiğimizde şunu söylemiştik. Hiçbir zaman enkaz edebiyatı yapmayacağız, Türkiye’yi hangi koşullarda aldıysak verdiğimiz sözleri bir bir gerçekleştireceğiz demiştik. 7 Haziran sonrasındaki tabloda da hiçbir şekilde, mazeret üretmeden, sebep üretmeden, mevcut koşuları en iyi şekilde değerlendirmek, ne kadar hükümet kurulamasa da en üst düzeyde Türkiye’yi de bir saniye bile hükümetsiz bırakmama adına tüm sorunlara ve konulara seçilmiş bir hükümet varmış gibi devam ettik. Nihayetinde 1 Kasım’a giden sürece girdik. Bu anlamda yakın demokrasi tarihimizde ilk kez böyle bir dönemi yaşadık. 3 genel seçim, 3 dönem kuvvetli iktidar onunla birlikte 7 Haziran seçiminin tablosu, 1 Kasım ile birlikte de çok şükür işimizin başındayız. Eskil buradan dedi ki, vermiş olduğu güçlü destekle, ben bütün kazanımlarım, tarımdaki, hayvancılıktaki, eğitimde, her alanda kazanımım güçlü şekilde devam etsin diyerek yüzde 80’e varan destekle Aksaray’a ve Türkiye’ye güçlü bir destek verdi. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Eskil İlçe teşkilatı ve Eskil ilçesi genelinde seçimde destek veren ve başarı gösteren partililere teşekkür plaketi ve belgesi verildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.