Dolar 32,4558
Euro 34,8302
Altın 2.481,13
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Ak Parti’den Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerine çıkarma

Ak Parti’den Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerine çıkarma
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mayıs 2018 16:34

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Muhammed Aktaş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gülağaç ve Güzelyurt İlçelerine muhteşem çıkartma yaptı.

Gülağaç ve Güzelyurt İlçelerinde sevgi seli ile karşılanan AK Parti Heyeti, İlçe esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip, 24 Haziran seçimlerinde güçlü bir destek vermelerini istediler.

Ülkenin ve Milletin bekası için 24 Haziran seçimlerinden çıkacak sonucun çok önemli olduğunu belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Milletvekili Adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte İlçelerimizi ziyaret ediyor, 24 Haziran seçimlerin önemini anlatmaya çalışıyoruz, ancak görüyoruz ki vatandaşlarımız bizden daha bilinçliler ve 24 Haziran seçimlerinin önemini çok iyi kavramış durumdalar. Hem AK Parti’ye hem de Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinin tam olduğunu ifade ediyorlar. Bizde onlardan oy ile birlikte desteklerinin artarak devam etmesini istiyoruz. Çünkü bu seçimler sadece Türkiye’nin değil tüm insanlığın seçimi olacaktır. Bu seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vererek mecliste de AK Parti grubunun büyük çoğunluğunu elde etmesini sağlamamız gerekiyor ki Cumhurbaşkanımız yeni sistem ile icraatlarını en iyi şekilde yapabilsin. Türkiye’nin hem içerde hem dışarıda bugünlerde çok güçlü olması gerekiyor. Dış siyasette ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Türkiye için yapılan çalışmaları görüyoruz. Sahur vaktinde bile dolar yükselmeye devam ediyor. Türkiye’de her şey yolunda iken yatırımlar devam ederken, ekonomi yolunda giderken dövizin yükselmesi bize dışarıdan ne kadar büyük bir baskının olduğunu gösteriyor. Onun için ülke olarak dış mihraklara karşı topyekûn mücadele vermemiz gerekiyor. Bunu da 24 Haziranda sandıkta gerçekleştirmeliyiz” şeklinde konuştu.

Altınsoy ve Milletvekili Adayları ziyaretlerinde İlçe esnafı ve vatandaşların kendilerini sıcak bir şekilde karşıladıkları ve gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.