Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Akaryakıt istasyonunu kurşunlayıp 10 yaşındaki çocuğu kaçırdılar!

Aksaray’da bir petrol istasyonuna silahla ateş açan iki kişi, petrol istasyonundaki bir kişiyi yaraladıktan sonra 10 yaşındaki çocuğu kaçırdı.

Akaryakıt istasyonunu kurşunlayıp 10 yaşındaki çocuğu kaçırdılar!
Aksaray Anadolu AŞ
22 Ağustos 2017 20:04

Aksaray’da bir petrol istasyonuna silahla ateş açan iki kişi, petrol istasyonundaki bir kişiyi yaraladıktan sonra 10 yaşındaki çocuğu kaçırdı.

Alınan bilgiye göre, Ortaköy-Balcı köy yolunda bulunan Galip D.’ye ait petrol istasyonuna plakasız bir otomobille gelen 2 kişi, araç içerisinden petrol istasyonuna ateş açtı. Saldırıda petrol istasyonunda pompacı olarak görevli olan Hasan E. yaralandı. Ardından kar maskeleriyle petrol istasyonuna yönelen 2 şüpheli market kısmında bulunan petrol istasyonunun sahibinin oğlu 10 yaşındaki E.S.D.’yi araca bindirerek kaçırdı. Olayın ardından olay yerine ambulans ve polis ekipleri yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Ortaköy İlçe Devlet Hastanesine kaldırdı. Olay yerinde geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Saatlerce süren aramalar sonucunda polis ekipleri, sabaha karşı çocuğun kaçırıldığı otomobili Ekecik bölgesindeki bir dağın yamacında terk edilmiş olarak buldu. Polis ekipleri otomobilde inceleme yaptı. Şüphelilerin yakalanması ve çocuğun bulunması için çalışmalar sürüyor.

Olayı anlatan baba Galip D., “Akşam oldu ben burada yoktum. 4 kişi geliyor maskeli, calışan elemanı ayağından vuruyorlar. Ondan sonra çocuğumu alıp kaçıyorlar. Kaçıranlar benden bir şey istemedi. Fidye istemediler, para istemediler. Ama getirsinler ne istiyorlarsa vereyim ne gerekiyorsa yaparım. Çocuğumu sağ salim getirsinler. Çocuğumu görenler en yakın karakola emniyete bildirsinler. Kim görürse Allah rızası için yardım etsinler” dedi.

Kaçırılan E.S.D.’nin gözü yaşlı annesi Gülfidan D. ise yardım beklediğini söyleyerek, “Petrolü basıp pompacıyı vurup birden bire petrolden çocuğumu kucaklayarak alıp götürmüşler. Issız arazide karanlıkla soğukta sabaha kadar gezdirmişler hala haber yok. Her gelen bulacağım diyor. Ne olursunuz bulsunlar. Oğlumu bulun ne olursunuz. Oğlumu bulun askerler insin askerler, her yere polis asker insin. Arama kurtarma köpekleri göndersinler. Herkes gözünü açsın, herkes elini vicdanına koysun. Benim oğlumun kimseye zararı yok. Oğlum gel ne olur. Annecim korkuyorsun biliyorum annecim. Seni bulacağım seni” diyerek gözyaşı döktü.
Acılı anne Gülfidan D., “Ne olursunuz güpegündüz ya nasıl bir memleket bu ya. Bulsunlar iki kişi altı üstü bulsunlar çocuğumu. O çok korkuyor, Oğlumu getirin bana dünya malımı getirin. Anneciğim korkma anneciğim baban bulacak seni, baban bulacak” dedi.

DEVLET BÜYÜKLERİNDEN YARDIM İSTİYORUM

Cumhurbaşkanı ve Başbakandan yardım isteyen acılı anne, “Başbakanım emniyet müdürlüklerini arasın ne olursun yardım etsin. Ne olur hızlandırsınlar burası küçücük bir yer ya çok gecikirse ben kendimi yakarım gecikirlerse. İki kendini bilmez ya iki çapulcu bunlar nasıl gizleyebilir ya. Şüphelendiğim kimse yok. Kimseye konduramıyorum, kimse bu kadar vicdansız olamaz kimse yapamaz ya. Ben Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’dan yardım istiyorum. Oda bir baba biliyorum ilgilenecek. Vicdanlı adam, elinden geleni yapacak, yapmalı. Kaybolmadı kaçırdılar ya Cumhurbaşkanından yardım istiyorum. Mutlaka duymalı beni, ben onun bir vatandaşıysam beni duymalı duyacak. Eşi beni duyacak kızları beni duyacak yardım edecekler elinden geleni yapacaklar. Küçücük çocuk ya bulmalılar. Yok öyle kayboldu, bulamadık. Öyle bir şey yok” diyerek yetkililerden yardım istedi.
Olayla ilgili geniş çaplı arama çalışmaları sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.