Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

AKFOD 4.Genel Kurulu gerçekleştirildi

Aksaray’da gösterdiği faaliyetleriyle şehrin fotoğraflarla tanıtımına çok büyük katkı sağlayan ve kısa sürede Türkiye genelinde adından söz ettiren Aksaray Fotoğraf Sanatı Derneği AKFOD’un 2016 yılı 4. Genel Kurulu gerçekleştirildi..

AKFOD 4.Genel Kurulu gerçekleştirildi
Aksaray Anadolu AŞ
29 Ocak 2016 22:39

Oldukça samimi ve demokratik bir ortamda geçen genel kurul sonrası görev dağılımı şu şekilde oldu;

Başkan; Erdem Zengin, Başkan Yardımcısı; M.Atilla Güçsav, Genel Sekreter; Savaş Ulukaya, Sayman; Uygar Hüyüklü, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Tunç, Mehmet Barış Uzun, Menderes Eyüpoğlu, Denetleme Kurulu; Timur Yılmaz, Seda Tunç,Altan Çiğdem,TFSF Delegeleri; M.Atilla Güçsav,Fahri Tunç,Timur Yılmaz.

Genel kurul sonrası yeniden AKFOD yönetim kurulu başkanlığına seçilen Erdem Zengin “AKFOD 4.Genel Kurulumuzu tüm arkadaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Derneğimiz Üyelerimize ve görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Yeni yönetimin hayırlı uğurlu olmasını diliyor Işığınız bol olsun.”diyorum.” şeklinde konuştu.

AKFOD’lu yöneticiler yaptıkları ortak açıklamada ise Aksaray’ı en iyi şekilde tanıtmaya devam etmek için tüm fotoğraf severlere çağrıda bulunarak şunları söylediler “AKFOD olarak yapacağımız çalışmalarla Aksaray’ımızı İl içinde ve il dışında temsil etmeye devam edeceğiz. Fotoğrafa kültürel bir değer olarak bakan, sanata ve sanatçıya değer veren herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız. AKFOD olarak Aksaray’da yaşayan bütün fotoğraf severleri eğitimler almak ve birlikte fotoğraf çekmek için bekliyoruz.” dediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.