Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

AKMEK’li minikler karne sevinci yaşadı

Aksaray Belediyesi’ne ait Meslek Edindirme ve Kadın Aktivite Merkezi AKMEK’te 2015 yılında kurulan Oyun Odasında eğitim gören ve karne almaya hak kazanan 3-6 yaş grubu arasındaki 47 çocuk için karne töreni düzenlendi.

AKMEK’li minikler karne sevinci yaşadı
Aksaray Anadolu AŞ
25 Mayıs 2017 00:03

Aksaray Belediyesi’ne ait Meslek Edindirme ve Kadın Aktivite Merkezi AKMEK’te 2015 yılında kurulan Oyun Odasında eğitim gören ve karne almaya hak kazanan 3-6 yaş grubu arasındaki 47 çocuk için karne töreni düzenlendi.

AKMEK Merkez binasında düzenlenen programa, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı hanımefendi, AKMEK Müdürü Canan Köse, karne alacak minik öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı hanımefendi, kursiyerler ve öğrenci velilerine hitaben yaptığı konuşmada

Biz buraya sizlerin daha rahat faaliyet yapabilmeniz için, kurslara daha rahat katılabilmeniz için, sizleri daha memnun edebilmek için Çocuk Oyun Odası şeklindeki kreşi açtık. Diğer yapılan yerlerin projelerini gördüm. Daha güzel bir kreş olacak inşallah. Yeni yaptığımız AKMEK’te de güzel bir kreşle çocuklarımızı tekrara yeni bir döneme başlatacağız. Ekim -2016 ve Haziran 2017 İki dönem 47 çocuğumuz da mezun olmuş. Tebrik ediyorum. Bu yavrularımızın Orta okuldan, liseden, hatta üniversiteden mezun olmalarını da görürsünüz inşallah. Allah hepimizin evlatlarımızın güzel hayırlı günlerini göstersin. ”dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Çocuk Oyun Odasından mezun olan 25 minik birbirinden güzel giysileriyle çeşitli gösteriler yaptı.

Mezun olan minikler kendilerini yetiştirip bugünlere getiren annelerine çeşitli hediyeler verdiler. Daha sonra Hasibe Yazgı hanımefendi tarafından mezun olan minik öğrencilere karneleri ile beraberinde çeşitli hediyeler verildi.
AKMEK Müdürü Cana Köse ise programa katılan ve her zaman kendilerine büyük destek veren Hasibe Yazgı hanımefendiye günün anısı olarak tablo hediye etti.

Aksaray Belediyesinin maskotu Aslancan minikleri eğlendirirken, palyaçolar çocukların yüzlerini boyayıp yaptıkları gösterilerle neşeli dakikalar yaşattılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.