Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

AKMEK’te bin 15 kursiyer eğitim alıyor

Kısa adı AKMEK olan Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bugüne kadar binlerce hanımı meslek sahihi olmasını sağladı..

AKMEK’te bin 15 kursiyer eğitim alıyor
Aksaray Anadolu AŞ
16 Kasım 2016 16:17

Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (AKMEK), kapılarını yeni kursiyerlerine açmaya devam ediyor.

Mekan ve donanım açısından kurs programlarına uygun olarak donatılmış; derslikten toplantı salonuna, kütüphaneden kafeteryaya ve kursiyerlerin çocukları düşünülerek kreş ve oyun odalarına kadar her ayrıntıya yer verildi.

Kursiyerleri bilgi ve beceri sahibi yapmak, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaç duyduğu kent ve meslek standartlarına uygun insan gücü yetiştirmeyi amaç edinen AKMEK kurslarına talep her geçen gün artıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; “Yeni kurslarımızla Aksaraylı hanımlar ve gençlerimiz bilgi ve becerileri ile çok daha gelişmiş bireyler olacaklar” diyerek AKMEK’in her geçen gün yeni alanlarda kurs açtığını belirtti. Başkan Yazgı, en çok ilgi duyulan kursların kağıt rölyef,spor,ahşap boyama ve kokulu sabun kursları olduğunu belirtti.

Yaş sınırının olmadığı ve yoğun ilgiyle karşılanan kurslarda kayıtların dolmasına rağmen yeni başvurular alınmaya devam ediyor. Yoğun ilgiden dolayı bazı sınıflardaki kapasite aşarak koridorlara taştı.

Akmek Sanat atölyesi kursiyer sayıları merkezde 561, akmek sanat atölyesi 327 ve kültürpark spor 127 olmak üzere toplamda 1015 kursiyer eğitim alıyor.

Ayrıca Akmek’de üçer aylık periyotlarla eğitim gören kursiyerlerimize, başarılı oldukları alanlarla ilgili MEB onaylı sertifika veriliyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.