Dolar 32,3346
Euro 35,2006
Altın 2.247,92
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

AKMEK’te yeni kurs kayıtları başladı

AKMEK’in yeni kurs kayıtları Hükümet Meydanı’nda başladı..

AKMEK’te yeni kurs kayıtları başladı
Aksaray Anadolu AŞ
22 Eylül 2016 22:15

Kısa adı AKMEK olan Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve Kadın Aktivite Merkezi tarafından Hükümet meydanında çadır kurularak stant oluşturuldu.

2016 -2017 yeni dönem kursları için 20 Eylül -30 Eylül 2016 tarihleri arasında meydanda yeni kurs kayıt işlemleri yapılacak.

AKMEK standında hanımlar tarafından hem el emeği göz nuru ürünler uygulamalı olarak sergileniyor hem de yeni kurs kayıtları yapılıyor. AKMEK görevlileri, AKMEK’te eğitim almak isteyen hanımları istedikleri branşlara yönlendirerek kayıt yapıyorlar.

Yeni kursların 10 Ekim itibarıyla başlayacağını belirten AKMEK yetkilileri, stantta görevli hanımların hem kendi kurslarını tanıtacaklarını hem de kurslar konusunda gerekli bilgileri aktaracaklarını ifade ederek şunları söylediler:

” Yeni kurslarımız 10 Ekim itibarıyla başlayacak. Burada 10 gün boyunca yeni kayıtlarımızı alacağız. Her kurs için öğretici hocalarımız burada. Halkımıza hem kendi kurslarını tanıtacaklar hem de yapılan iş hakkında bilgileri verecekler.

Bu dönem verilecek yeni kurslarımız “Etkili Sosyal Medya, Giyimde Kalıp Hazırlama, Kaligrafi, Alüminyum Kabartma, Sulu Boya Resim, Özel Gün ve Nikâh Şekeri Kursları olacaktır.

AKMEK, Merkez Binamız, Zinciriye Medresesi ve ADESE Sanat Atölyesinde 8 ana dal ve alt dallarında toplamda 30 u aşkın branş ile faaliyet göstermektedir..

Ayrıca AKMEK Kurslarımıza kayıt yaptıran kursiyerlerin 3-6 yaş grubundaki çocuklarını, kursiyerlerin ders saatleri içerisinde Oyun Odasında, eğitmenlerimiz eşliğinde çeşitli eğitici oyunlar ve etkinlikler yaptırılmaktadır.”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.