Dolar 32,5334
Euro 34,9533
Altın 2.431,20
BİST 9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

AKMÜB’de yeni başkan Fatih Güneş oldu

AKMÜB’de yeni başkan Fatih Güneş oldu
Aksaray Anadolu AŞ
27 Aralık 2018 20:22

Müteahhitler Birliği Genel Kongresi yapıldı. Genel Kongrede bir önceki Müteahhitler Odası Başkanı Recep Akalın bir veda konuşması yaptı.

Müteahhitler Birliği’nin 300’e yakın üyesi olduğunu ama aralarında bir birlik olmadığını, yaptıkları birçok organizasyon ve sosyal projede yalnız kaldıklarını söyleyen Akalın en azından yeni gelecek olan yönetime müteahhitlerin destek olmasını ve sahip çıkmasını istedi. Recep Akalın’ın konuşmasının ardından bir önceki döneme ait raporlar okunarak oylandı. Ardından tek liste olarak Müteahhitler Odası Başkanlığı’na aday olan Fatih Güneş ve listesi oy birliği ile seçildi.

“Yeni Bir Profil Çizeceğiz”

Yeni Müteahhitler Odası Başkanı Fatih Güneş yaptığı konuşmada bugüne kadar emeği geçen bütün başkanlara teşekkür ettiğini belirterek “Bizler Aksaray’ın ekonomisinin yüzde 40.7’sine yön veren bir birliğiz. Neticede gücümüzün farkında olmalıyız. Birçok konuda hep birlikte hareket etmeliyiz. Bürokraside ve siyasette aşamadığımız, aşmaya çalıştığımız işlemleri birlikte aşmalıyız. Bugün Aksaray’ın en önemli STK’yız aslında. Ama biz gücümüzün farkında değiliz. Yeni yönetimdeki arkadaşlarımla sizin de desteklerinizle yeni bir Müteahhitler Odası profili çizeceğiz ve Odamız zaten Aksaray’ın hatırı sayılır STK’ları arasında, ama daha yukarılara çekmek için hep birlikte gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Müteahhitler Birliği yeni Yönetim Kurulu;

Başkan Fatih Güneş,
Fuat Gök,
Tuncay Sökmen,
Erkan Çağlar,
İshak Kaymak,
Taner Salihi,
Rüştü Erol ve
Mustafa Gür

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.