Dolar 32,3355
Euro 35,2046
Altın 2.246,80
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

AKP, ANAP gibi dağılacak, CHP geliyor

CHP Aksaray Milletvekili adayları ortak yaptıkları basın açıklamasında; “AKP, ANAP gibi dağılacak, CHP iktidar olmaya geliyor” dediler..

AKP, ANAP gibi dağılacak, CHP geliyor
Aksaray Anadolu AŞ
30 Ekim 2015 03:14

CHP Aksaray Milletvekili adayları ortak yaptıkları basın açıklamasında;

“Yapılan tüm kamuoyu yoklamalarında, Tek başına iktidarı hiçbir partinin yakalayamayacağı, CHP’nin oyunu ve milletvekili sayısını artıracağı görülüyor. Sn Bülent Arınç’ın belirttiği gibi AKP iktidara mecbur ve mahkûm bir partidir. Rant dağıtarak, mevki ve makam dağıtarak ayakta kalabilir. Sayın Cumhurbaşkanının belirttiği gibi şeffaflık yasası çıktığı zaman il başkanı bile bulamayacak bir partidir. Hukuku, eğitimi, dış politikayı, toplumsal barışı katletmesi nedeni ile AKP dağılacak. Rüşvet aldılar, yakalandılar, örttüler bu nedenle AKP dağılacak. Devleti, milletin tepesine biber gazı ve toma olarak yağdırdılar. AKP bu nedenle dağılacak. Gezi olaylarında gencecik çocukların ölümüne sebep oldular. Bu nedenle AKP dağılacak. 7 Haziran’da seçim yaparak iradesini ortaya koyan milletin iradesini tanımadığı için AKP bu nedenle dağılacak.

Merkez projesi ile, mazot 1.80 TL diyerek, Asgari ücret 1500 TL diyerek, memur ve işçi emeklisine ramazan ve kurban bayramında birer ikramiye diyerek, aile sigortası, en düşük gelir 720 TL olacak diyerek, öğretmenin ve öğrencinin ayağına yemeğini götüreceğim diyerek, yem ve gübreden KDV’yi kaldıracağım diyerek, gücün hukuku değil hukukun gücü diyerek, toplumsal barış diyerek, demokratik bir anayasa diyerek, yurtta barış dünyada barış diyerek, partizanlık değil emek, ve liyakat diyerek geliyor. Bundan sonra ülkemiz eşit, özgür, mutlu insanların yaşadığı katma değeri yüksek ürünlerin üretildiği bir ülke olacak. G.20 de, insani gelişmişlikte başa oynayan bir ülke olacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.