Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Ak Parti’de kongre süreci başladı

Aksaray’da Ak Parti Belde kongrelerinin ardından, 6. Olağan İlçe Kongre süreci başladı..

Aksaray Ak Parti’de kongre süreci başladı
Aksaray Anadolu AŞ
17 Ekim 2017 01:04

Aksaray’da Ak Parti Belde kongrelerinin ardından, 6. Olağan İlçe Kongre süreci başladı. Konu ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; “Beldelerimizdeki kongrelerin tamamlanması ile 6. Olağan İlçe kongrelerimize başlamış bulunmaktayız. Genel Başkanımızla yapılan istişareler ve Genel Merkezimizin takdiri ile ilçelerimizde tek adayla kongre sürecimizi başlatmış bulunmaktayız. Son olarak Genel Merkezimiz, Merkez İlçe Başkanlığı görevine teşkilat mensubumuz Hamza Aktürk’ü ve Güzelyurt İlçe Başkanlığımıza ise Murat Günalp’in atamasını gerçekleştirmiştir. Başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza hayırlı olsun dileklerini iletiyorum.

Önümüzdeki haftasonu 15.10.2017 tarihi itibariyle Ağaçören, Ortaköy, Sarıyahşi ilçelerimizin kongrelerini, 21.10.2017 Cumartesi Gülagaç, 22.10.2017 Pazar günü Eskil, 28.10.2017 Cumartesi Güzelyurt son olarak ise 29.10.2017 Pazar günü ise Merkez ilçe kongremiz ile İlçe kongre sürecimizi tamamlamış olacağız, Ben şimdiden kongre sürecinin ardından görevine başlayacak olup bizleri 2019 hedeflerine bizi taşıyacak olan teşkilatlarımıza başarılar diliyorum. Mahallelerimizden, köylerimizden, beldelerimizden yanan ateşi, çalışma azminin ilçelerimize ve ilimizi harekete geçiren ivme kazandırmasını, Kongremizin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek güçlendirmesini, her zaman olduğu gibi partimizin üzerinde taşıdığı birçok özellik ile sadece Türkiye’de değil Dünya’nın hemen her yerinde siyasi partilere örnek model teşkil etmeye devam etmesini temenni ediyorum, bu vesile ile tüm hemşerilerimize ve teşkilat mensuplarımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum.” İfadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.