Dolar 32,3772
Euro 35,1523
Altın 2.324,85
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Çelik görevine başladı

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Çelik görevine başladı
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mayıs 2019 23:38

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle birlikte yeni bir hizmet kadrosu oluşturuluyor.

Aksaray Belediyesinde genç ve dinamik Başkan Yardımcıları görev almaya devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığında çeşitli görevlerde bulunan 32 Yaşındaki Tayfun Çelik, Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı.

TAYFUN ÇELİK KİMDİR?

1987 Yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta öğrenimini Kayseri’de tamamladı. Bozok Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Şu anda Ankara Üniversitesi’nde Yüksek Lisans Eğitimine devam ediyor.

Başkan Yardımcısı Çelik, öğrencilik döneminde gerek yurt içi gerekse yurt dışında birçok Avrupa Birliği Projesinde Koordinatör ve Proje sorumlusu olarak görev aldı.

Çelik, 2014-2016 Yılları arasında Amerika Birleşik Devletlerinde İnşaat mühendisliği üzerine çalışmış ve eğitim almıştır.

2016 yılından bugüne kadar da önce Çevre ve Şehircilik Bakan Danışmanlığı sonrasında ise Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanlığı görevinde bulunmuş, şehircilik şurasında da görev almıştır.

Çelik, iyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve bir çocuk babasıdır.

YENİ BAŞKAN YARDIMCISI ÇELİK’E BAĞLANAN BİRİMLER

Belediye de faaliyet gösteren Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü birimleri yeni Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik’e bağlandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.