Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Belediye Spordan Vali Şeref Ataklı’ya ziyaret

Aksaray Belediye Spor Hentbol ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Kulüp Başkanları, antrenör ve oyuncuları Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti..

Aksaray Belediye Spordan Vali Şeref Ataklı’ya ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
4 Mart 2016 13:29

Sporun Aksaray’da her dalda geliştiğini vurgulayan Vali Ataklı, çalışmaların mevyelerinin alınmaya başladığını söyledi.

Bayanlar Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aksaray Belediye Sporda oynayan ve Milli takıma seçilen Halise Güneş, Keziban Kabak, antrenörleri Muhittin Kılınç, Aksaray Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında oynayan ve Milli takıma seçilen Mustafa Öztürk, antrenörü Lütfi Özdemir, Kulüp Başkanları Murat Koç ve Hakan Gümüşsoy ile kulüp yönetim kurulu üyesi Cüneyt Avan’ı Valilik makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı Aksaray Belediye Spor ekibi ile bir süre sohbet etti.

Vali Şeref Ataklı: “Aksaray’da Milli Takım sporcusu giderek artıyor”

Vali Ataklı, Aksaray’da Milli takıma kadar yükselen sporcu sayısının giderek arttığını, spor ile ilgilenen gençlerin artmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek emeği geçen kulüplere ve antrenörlere yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kulüp Başkanları Murat Koç ve Hakan Gümüşsoy günün anısına Vali Ataklı’ya üzerinde ismi yazılı formalarını hediye ettiler.

Milli Takıma seçilen sporculara çeşitli hediyeler veren Vali Ataklı; başarılı sporcu ve kulüpleri desteklemeye devam edeceklerini belirterek sporculara ve kulüplere başarı temennisinde bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.